söndag 21 juni 2009

Midsommarfirandet är avklarat

Hoppas att ni alla har haft en skön midsommar - med eller utan regn.

Midsommarafton firade vi i Borås tillsammans med våra goda vänner Britta och Harry. Vi brukar alltid spela golf på midsommarafton, men av det blev det inget i år. Regn, regn.... Men vi hade jättetrevligt i alla fall. Det har man ju alltid tillsammans med goda vänner.

Och idag kommer käre makens dotter Karin hit med sin familj på söndagsmiddag. Skall bli så kul att träffas, det var ett tag sedan.

Dessutom har Karin beställt en scrappad layout med bilder på döttrarna Ida och Klara. Layouten skall de lämna till Skogsalléns förskola där Ida nu slutar eftersom familjen har köpt hus på annan ort.

Så det blev scrappande för min del igår kväll. Först skriva ut bilderna som Karin hade mailat och sedan klippa och klistra för glatta livet.

Det var det hele.

Kram

6 kommentarer:

Tummelisa sa...

Hej
Vilket fint kort Du har gjort. Att Du är så "påhittig". Din kreativitet har inga gränser.
Trevligt att Ditt midsommarfirande varit bra. Vi har haft riktigt bra väder här, det var bara på midsommarafton det regnade sent på kvällen. Mina pioner har också börjat blomma nu, har "bara"doftpioner i lite olika färger. Älskar dem.
Ha det fortsatt bra i veckan.
Kram Tummelisa

Susanne sa...

Kikar in och önskar dig en bra dag..Kram från Fare

Lina sa...

Åh vilken fin LO!!! Jag har planer på att göra ett fint album efter bröllopet, men är liksom lite rädd för att få det att se illa ut... JA du förstår säkert vad jag menar... Gör du album på beställning? Eller håller du kurser? Hade varit roligt att komma igång lite igen... Till hösten är det ju ändå så ruggigt och inget att göra ute...Ha en fin vecka!! Kram Lina

Åsa/asamia sa...

Å så vackert!!
Hoppas er midsommarhelg varit underbar.

essemia sa...

Nej, vädret vill inte alltid som vi, men det gick ju bra ändå. Och jag har vilat idag efter en hård helg. Känns som om det blir fler och fler timmar vi jobbar på helgerna. Nästa helg blir det 21 timmar på två dagar. Hästjobb!
Vilken fin LO. Den blir dom glada för på förskolan.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Joanna sa...

hej Bodil! Jag tycker att du har en jättefin trädgård!
Jag hade tänkt mej kanske gröna vimplar, men, jag vet inte jag får tänka lite till. Och jag hoppas att det är fint väder när du ska åka till Stockholm. Jag
ska få en katt den 28 juli,
två dar efter att vi har kommit hem från Stockholm.
Om det blir en tjej så ska den heta Bella, om det blir en kille
så kanske Texas, det föreslog en kompis.

Ha det bra!

Joanna