torsdag 4 juni 2009

Födelsedag hos oss

Idag fyller vår irländska setter "Pepsi" 5 år. En härligt pigg hund. Ouppfostrad tjej som "rymmer" hemifrån när matte håller på i trädgården. Otroligt söt och charmig!!!

Sedan vi fick ta bort vår gamla setter "Vicki" har denna normalt pigga och glada hunden sörjt i 1½ månad. "Vicki" var ju hennes bästa kompis. Att se den här goa hunden så ledsen och bedrövad har varit jättejobbigt.

Men sedan en dryg vecka tillbaka är hon sig lik igen. Samma glada och pigga hund. Härligt att se!


Här är Pepsi som liten valp nyss hemkommen till oss. Drygt 8 veckor gammal.


Och här är hon som vuxen hund. Dock ej helt nytagen bild.

Så idag blir det fest för Pepsi. Grisöron!!!

Kram

8 kommentarer:

Erika sa...

Ja men det låter ju som kanon mat.....för en hund. Min katt vill ge mig o sambon fest för han gav oss en hel mus i morse. Annars brukar han lämna svansen o magsäcken till oss.

Tummelisa sa...

Vilken fin hund Ni har. Jättesöt verkligen! Tur att hon är glad igen. Klart att hon har saknat sin kompis. Grisöron låter gott....
Kram Tummelisa

annmari sa...

Tack för inbjudan, men bara jag slipper kaffet då ;-)

kram annmari

Anonym sa...

Lunkan m fl gratulerar Pepsi
på födelsedagen och det gäller
för övrigt att hålla tungan i rätt mun...

Eva Linnea sa...

Festligt! Om (det är INTE aktuellt) jag skulle köpa hund skulle det bli två Eirderlterrier (eller vad de heter) och de skulle heta Pepsi & Fanta.
Kram Eva Linnea

Susanne sa...

så otroligt söt!! Jag kan riktigt känna hur mjuk o go hon är att klappa..Godnatt..Kram

Anonym sa...

Hej Bodil!
Ville bara säga att du har en otroligt vacker blogg! Den ger mig inspiration och ett "sug" på massa saker! Jag vill sy, jag vill göra stenmurar och jag vill skaffa hund! Jag vill plantera blommor och jag vill skaffa fina utemöbler, och givetvis vill jag fotografera allt! Som jag bor nu kan jag bara sy, så jag fortsätter att titta in här och suktas! Jag scrappar och gör kort, så lite kreativitet får jag ur mig!
Varma hälsningar,
Helena, Hägersten

Bodil sa...

Till Helena i Hägersten!
Tack för din rara kommentar. Det är väl inte så illa att både kunna sy och scrappa. Ingen dålig kreativitet! Och vem vet, rätt som det är kanske du har både trädgård och en rar vovve. Välkommen tillbaka!
Kram