torsdag 8 maj 2008

Utlottning

I tisdags morse såg min besöksräknare ut så här. 10.000 besökare sedan september 2007.





För mig är det en imponerade summa. Vilka är ni som kikar in. Många har jag lärt känna genom kommentarer. Men alla ni andra, skulle vara kul att veta.

Det här har jag tänkt fira lite. Jag har sytt ett alldeles sprillans nytt kuddfodral som jag döpt till Filippa. Det är sytt av de fina tygerna som jag köpte hos Tyger & Ting i Burseryd. Färgerna går i beige, vitt och svart. Lite mönstrat med gamla kängor, små bubblor, bokstäver och ränder. Och så lite spets förstås. Storleken är 50 x 50 cm.



1 exemplar av Filippa skall lottas ut


(förstora bilderna så syns tygerna lite bättre)









Alla som skriver en kommentar till detta inlägget är med i utlottningen. Söndagen den 11 maj är sista dagen för att vara med i utlottningen . Måndagen den 12 maj drar jag en vinnare - om nu någon lämnar en kommentar...

Så nu blir det inga inlägg förrän i nästa vecka. Tänkte nämligen fortsätta att njuta i trädgården. Det är flera som hört av sig om helhetsbilder från min trädgård. Känner mig väldigt hedrad och nästan lite generad. Men det kommer helhetsbilder, jag lovar.

Ha nu ett riktigt skönt slut på veckan och en härlig pingsthelg, så hörs vi nästa vecka igen.

Kram på er alla vänner


Bodil

21 kommentarer:

Änglahem sa...

Hej Bodil,

Ställer mig först i ledet!!...för denna underbara kudde....klart det kommer kommentarer!!!...tufft för mig*buhuuu*.

Vi är nog många som har svårt att sitta vid datorn i detta vackra väder!! Själv gör jag snabbraider 10 min här o 10 min där....vill ju vara ute!!!

GRATTIS!! till din 10 000!!!...höll ju på att glömma gratta...*skäms* var så inne i din vackra kudde...*fniss*

Ha det gott ut i det gröna!!
Kramar, Ulrika

Familjen Norén sa...

Grattis till dina 10000 jag har just fått 1000 det e jag nöjd med. Nästa tisdag till nästa blogg inlägg.. Och sedan på torsdag kommer Ida till er du har då fullt upp. Hoppas du mår bra annars. Här mår alla Norénare bara bra. Kram

Tummelisa sa...

Grattis till alla besök på Din blogg.
Vilken fin kudde, klart att jag vill vara med.
Trevlig pingst och hoppas på fortsatt skönt sommarväder för oss. Härliga tider....
Kram Tummelisa

Karin i Villa Grå sa...

Hej!

Grattis till de 10000, vad kul att du såg besöksräknaren när den stod på exakt den summan!

Jag vill ABSOLUT delta i din utlottning, jag har ju trillat dit när det gäller dina kuddar ;-)

Jag ska faktiskt säga åt maken att delta också, så att jag dubblar mina chanser, hi hi!

Ha en underbar helg!

Kram, Karin

Lilla Blanka sa...

Hej Bodil!
Hittade hit via din kommentar hos Karin (I villa grå).
Vilken spännande blogg du har, och 10.000 grattis för jag säga!
Nu skall jag titta på dina gamla inlägg - kul!
Kram
Mia

Helena Påhlsson sa...

utlottning = ge sig till känna... Kikar in här då och då Hittat hit via scrapbookingen vems länk vet jag inte men du gör så mkt fina grejor

Stina sa...

De finns att köpa i Gamla Stan. Han som gör dem kommer till Tällberg om somrarna, så jag köpte mina där...utom gaffelringen. Den köpte jag hos Kukelikana i Falun. Kramis

Anonym sa...

Hej bodil.
Jag heter eva och tittar gärna in på din blogg. Jag tycker den är så rogivande.Vinner gärna ditt kuddfodral vi håller just på och ska köpa husvagn.så den ska säkert passa bra där.

Anonym sa...

Hej, grattis till 10.000...du är snart ifatt mej och jag började augusti-07. vill gärna vara med i utlottningen om den fina kudden och det ska bli spännande att se din trädgård i helbild... Kram och ha en härlig pingst.

Anonym sa...

Jag skriver ju oftast en liten kommentar, så du vet att jag är här och kikar rätt ofta ;0)
Självklart vill jag vara med och försöka vinna det superfina örggottet! Du gör så otroligt många fina saker,både sytt,scrappat och i din fina trädgård.
Ha en bra helg, hoppas ni får massor av solsken.
*Kram*
www.asamia.blogg.se

Lina sa...

Grattis! Åh jag vill gärna vara med i utlottning! Dina kuddar är så fina! Jag är särskillt svag för dina rosa! Ha en skön dag!!

Elzie sa...

Vad kul med en tävling!!! Och ännu roligare att du "lyssnar" på oss och vill visa din fina trädgård. När man såg din bild på bannern så förstod man ju genast att här var det folk med gröna fingrar. Så vi ser fram emot det.
Jag hoppas att du och familjen får en skön pingst.
Kram Elzie

Anonym sa...

Hej Bodil! Vilken tur jag har, tävling och allt när jag väl kikar in! Tack för senast, vad fina de var! Hoppas Ni fick en trevlig kväll. Grattis till dina 10.000...hade du räknat med något annat, med din fina sida?! :) Härliga bilder du lagt ut, njuter till fullo! Ha det så gott, kramar Lotten

ängeln i vitt sa...

Grattis till dina 10000. Kuddfodralet är superfint, roligt när du sätter namn på dom :) Det är klart jag vill vara med och fajtas, och tummarna håller jag hårt.

Kram carina

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilken tur att jag titta in, hinner ju vara med i utlottningen!
Får ju gratta till dina tiotusen besökare, kollade min egen räknare och såg att jag passerat samma tal. Kanske man hittar på något senare.
PingstKram Ulla-Bella

Anonym sa...

Du har alltid så mycket vackert att se i din blogg! Jag blir sååå inspirerad...

Ett vacker kuddfodral är det väl klart att man hemskt gärna skulle vilja vinna!:)

Kram!

NinaiNinja sa...

Hej! Jag tittar in här då och då och beundrar dina verk. =)

Anonym sa...

Grattis till 10 000 talet bloggbesökare. Ja, vem skulle inte vilja vinna en så supertjusig kudde. Är inne på din blogg med jämna mellanrum för att inte missa något, är tyvärr dålig på att lämna kommentarer. Tycker att du har en underhållande blogg med mycket vackert som du delar med dig av.
Trevlig pingst och njut ordentligt av trädgården/ Annica

FannyRosanna sa...

gud vad många besökare, hoppas att du får många fler :):):)

Fröken Glamborg sa...

Så jättevacker kuddfodralet var...! Jag bloggar inte heller lika flitigt nu, och denna helgen har det ju varit fantastiskt väder! Ha det gott i din trädgård!! Kram Veronica.

Anonym sa...

Hej söta Bodil! Jag kikar in till dig. Jag har nog aldrig sagt att jag tycker du syr så fint. Ska försöka kommentera oftare när jag besöker dig! Må så gott!