lördag 31 maj 2008

Pust.....

Får jag lov att bjuda på något svalkande? Idag har jag vattnat i trädgården hela förmiddagen. Just nu är det faktiskt lite för varm för att göra något överhuvud taget. Tittade precis på termometern och den visar 27,4 grader. Så just nu bara är jag.Njut av sommaren mina vänner!

Kram Bodil

6 kommentarer:

Guldkorn i min vardag! sa...

En fårt tacka för den svalkande drycken, har precis tvättat och dammsugit bilen så det är precis vad jag behöver vännen!
Kram Ulla-Bella

Änglahem sa...

Åhhh jaaaa tack!! Nu är det hett!!...går på tomgång liksom!!*fniss*. Vattenspridaren går för fullt här i skuggan....vatten....vatten...vatten....får nog gå och ta mig ett glas vatten själv tror jag....sen sätter jag mig med din goda drink och njuter!!*tihi*

Kram, Ulrika

Hemma på Landet sa...

Det där såg gott ut. Jag har svårt att njuta i denna värme.
Skulle vilja sova bara.
Kramis

Ann-Catrin / finthemma sa...

Ja du idag var det verkligen varmt... man har druckit en hel del idag...
grillat ute och ätit jordgubbar.
härliga tidet det är nu!!
bra du kunde namnet på blomman jag inte kunde.. och det förstod jag väl att skulle veta.. trädgårdsproffset!

KRAAM A-C

Elzie sa...

Vad det såg gott ut. Önskar jag kunde gå omkring och skrutta i trädågrden jag också, men det är jobb mellan 13-21 som gäller. Gissa vem som kommer att vara halvdöd ikväll *s*?
Ha en bra söndag.
Kram Elzie

Poppins sa...

Tack för din snälla kommentar på min blogg. Den gjorde mig jätteglad.
Kul att hitta till din sida och hälsa på i ditt fantastiska växthus. Som det prunkar där inne. Och roligt att läsa om din väninna som med viljekraft lyckas få blommorna att blomma en månad tidigare. :)