lördag 17 maj 2008

Fint besök

Vi har haft fint besök här sedan i torsdags. Det är min mans barnbarn, lilla Ida som är och hälsar på hos oss. En härlig liten 2-åring som vet vad hon vill. Anpassar sig otroligt bra. Vet var nästan alltig står i skåpen här hos oss, älskar att vara ute och att bada. Avgudar våra hundar! Igår var vi ute hela dagen, från kl 10 till kl 19, med avbrott för 15 minuters Bollibompa. Hon har ätit ute, sovit ute och lekt ute. En riktig friskus.

Idag har det varit lite kallare, men vi har varit ute mycket i alla fall. I eftermiddags plockade vi rabarber. Jag fick bra hjälp kan ni tro.Det tar på krafterna att vara ute hela dagarna. Då är det gott att ta en tupplur i skrindan.

Och i morgon kommer Idas mamma och pappa och lillasyster Klara hit och äter lunch. Och då åker lilla Ida med hem till Kungsbacka igen.
Tack för att vi har fått ha denna lilla goa tösen några dagar. Hoppas vi snart får göra om det.

Kram Bodil

6 kommentarer:

Lise-Lott G sa...

vilket trevligt besök du haft. gillar fotot där hon håller det stora rabarberbladet.

ha det gott!

kram Lise-Lott

Anonym sa...

HEj nu är vi hemma från sparrisen tack för att ni passat henne. Jag och Fiona är hemma lite tidigare än dom andra. Klara va trött. Vi ses i morgon.

Marit sa...

Där har du riktigt härliga scrapfoton =)

Kram

C De-sign sa...

Underbara bilder!!! Härligt att vara med barn och djur...och UTE det är precis så det ska vara när livet är som bäst!!! Undrar vad du gör med all rabarber???????????? Ha en fin söndagskväll!
Kram fr C

Hemma på Landet sa...

Men vilken liten söting.:-)

Jo, jag har vadd i dem. Jag väntar på lavendel. Men den tar tid på sig. Puss

Veronica sa...

Vilka härliga bilder!! Och så otroligt fin kudden var som Matilda vann, hon var såå glad! Hon ska den på sitt eget rum när vi flyttar! ha det så bra & kram från mig!