måndag 12 maj 2008

Och vinnaren är.....

Tack för alla goa kommentarer. Det är så kul att ni hör av er, verkligen. 21 st blev det.

Och dragningen förrättades här under morgonen. Käre maken fick bistå. Och nu har vi en vinnare.

TOKTILDA - säkert min yngsta kommentörska - har vunnit kuddfodralet Filippa. Grattis min vän!!! Toktilda , skulle du vilja maila din adress till mig så kommer kuddfodralet med posten.
frugredelin(at)hotmail(punkt)com

Vad tror ni jag skall göra idag då?? Jo, syfabriken har ropat på mig en hel vecka nu så nu måste jag bara sy undan. Trots att solen skiner...
Och så skall jag stämpla. Ni skall få se längre fram.

Men nu är klockan 10 så jag tar en rejäl kopp kaffe i trädgården innan dagens arbete börjar.

Njut av våren!

Kram Bodil

10 kommentarer:

♥ Milda Maränger ♥ sa...

Å vilka fina kuddar du gör! Jag gillar verkligen de vita med spetsen! Tack för titten, jag återkommer!

latara sa...

Grattis Toktilda!

Men gissa vilken äkta make som ska få smisk för att han inte lämnade en kommentar i tid och därmed gick miste om chansen att fördubbla sin frus vinstchans..! ;-)

Kram!

Hemma på Landet sa...

Sygumma där...Du ska inte säga nåt...pluttis!:-) Kramis

Anonym sa...

Så lilla Toktild gick och vann kudden, så glad hon kommer att bli...Ja nu är det inte lika varmt så jag har varit inne och sytt lite smått idag hoppas den goa värmen kommer tillbaka snart...Ha det gott...Kram

Toktilda sa...

Nämmen gud vad kul, det hade inte jag väntat mig :D Min mail adress är : matildapiper@hotmail.com! Tack så mycket, ha det bra!!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Morrn!!

Ja då måste jag skylla på datorhveriet här hemma... attana att jag missade din utlottning av de sagolika kuddfodralet... men stort grattis till Toktilda..!!

Jag får i allfall njta av dina underbar trädgårdsbilder.. oh vad fina de är... ja nu kan du passa på att sy.. så kallt det blivit nu.. fast jag tycker det är rätt bra.. det får inte gå för fort..

kram A-C

Veronica sa...

Tänk vad roligt att min lilla flicka vann! Hon blev jätteglad och rusade till datorn när jag sa det!! Ha det gott & kram från mig.

Änglahem sa...

Buuhuuuuu...Bodiiiil....inte jag....snyft*tihi*
GRATTIS till den lyckliga vinnaren!!!

The Bride är en buske, finns inget svenskt namn av någon anledning som jag inte vet. Men den är väldigt vacker och inte helt ovanlig i trädgårdshandlarna.
Vingad benved blir bara såååå Vacker på hösten, den riktigt glöder!!! Höstlöven är halva glädjen med denna buske.

Ha det gott!!
Kramar, Ulrika

Marie sa...

Ånej, har jag missat en tävling medans jag var och roade mig i Danmark! Jag får gratulera till alla dina besökare och kudden var jättefin! Grattis till den lyckliga vinnaren!

Kram Marie

Åsa/asamia sa...

Åh Grattis TokTilda!
Tack Bodil för kommentar i bloggen min ;0) Ja, jag vet faktiskt inte hur många jag har, men de flesta av de som kommit ut efter 2004 bor här hemma. *hm*