fredag 21 september 2007

Snabbvarianten

Fick lite tid över innan maken kommer hem och vi skall äta lite gott. Vet ni i mitt pysselskåp finns det saker som jag inte använt. Däribland de här små stämplarna som jag köpte på Scraprroom i våras. Men nu är de provade och här är resultatet. Vad tycker ni?
Stämpelsetet består av 5 olika små stämplar som har rejäla "skaft". Det här var jättekul. Och om man behöver få fram ett enkelt kort snabbt och lätt så är de här stämplarna perfekta.

Optiker till äldre dam:

- Varför har ni inte skaffat glasögon tidigare?

- Därför att jag inte förrän nu uppnått den ålder, då nyfikenheten tar överhand över fåfängan.

Ha en skön fredagskväll!

Kram från Bodil

6 kommentarer:

Unknown sa...

Så fina de va Bodil... och tänk att du äntligen använt dom!

Ses på måndag!

Kram

Anonym sa...

Hej Bodil!
Jag tycker inte att det ser ut som något snabbt jobb att stämpla allt det där. Det blev jättefint.! Kram på dig så ses vi på måndag.

Sara sa...

Guuud så fint det blev...Va' duktig du är min extra-mamma!
Kraaaam

Marit C sa...

Å vad härligt det blev :-)
Jag ska lägga upp en hel del jag scrappat... har bara inte hunnit.
Håller i en scrapkurs som startade i torsdags, sen har det varit barnkalas för Linn hos en kompis igår, och ett till i morgon, Hoppas på att hinna lägga upp lite i morgon eller måndag, när hon är på dagis igen;-)

Kram

Siv sa...

Tack kära "Fru Gredelin" för att jag fått komma hem och se dina fantastiska konstverk. Få konstnärer är så komplexa i sitt konstnärskap. Vad du sätter händerna på blir till konst..
tex dina vykort, scrap-booking, trädgården, matlagningen,till råka på alltär de en underbar person som sprider glädje, värme och generositet kring dig. Kram Siv

Anonym sa...

Tack snälla för alla goa kommentarer. Jag blir riktigt rörd.
Kram på er