måndag 24 september 2007

Fint på trappan

Blev lite inspirerad av min kära storasyster Erna som var här och fikade förra veckan. Hon hade köpt så fina höstblommor som hon skull sätta på våra föräldras grav. Så nu har jag bytt ut min stora rosa hortensia på trappan mot en ny fin höstplantering. Den gula sländan får vara med i höst också.


Kommer ni ihåg vårt lilla träd vid uteplatsen - körsbärsbenved. Nu har det klätt sig i så fina höstfärger och lyser fint utanför köksfönstret.


Var precis ute en promenad med grannfrun Berit - som är höftopererad - och det var helt ljuvligt ute + 21 grader. Skall till henne och dricka kaffe i eftermiddag.

Men först skall jag göra klart maten till mina scrapplingar ikväll. Det blir hemlagad potatissallad, olika kallskurna saker, grillade kycklingklubbor, exotiska frukter och lite grönsaker. Vanlig sockerkaka till kaffet idag.

Och så skall Susanne utse en vinnare från förra veckans tävling. Vi ses i kväll scrapplingarna!

Kram på er alla!

/Bodil

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååh vilka fina foton!
...och ååååh vilken fin tagbook som låg i min låda idag - TUSEN TACK!!! Underbara foton i den med, och sååå fint dekorerad. Den ska få stå framme här hemma, så jag kan njuta av den hela dagarna.

Familjen Norén sa...

Fint du har gjort skulle också behöva plantera ute.. Får nog ta och göra det i morgon..Kramar