söndag 30 september 2007

Idag är jag helt slut

I fredags var jag med scraptöserna i Ängelholm och scrappade till kl 23. Därefter 1 tim hemresa och marsch i säng. Jag var trött redan när vi kom till Ängelholm, inte ens mat eller kaffe fick fart på mig. Fick bara gjort en LO på hela kvällen.Ida 4 veckor och 6 dagar

Och igår försov vi oss... Sen hjälpte vi en f d arbetskamrat (Christine) att flytta. Inte för att vi gjorde så mycket, tog det lite ömtåliga i vår bil, resten stuvades in i en liten buss. Sedan blev vi bjudna på lunch av Christine på Heagårds Skafferi. Underbart god 3-rätters i gudomlig miljö. Tack Christine!

Tyvärr fick vi bryta upp ganska snart för vi skulle träffa vårt kompisgäng kl 13.30 för att spela golf på en pay-and-play bana. Efter golfen åt vi gott hemma hos Ingrid och Svenne. Tack, tack!

Gissa vem som är helt slut idag men det är ju vilodag.

Kram på er alla goa besökare!

/Bodil

5 kommentarer:

Familjen Norén sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Familjen Norén sa...

Jätte fin. Ska bli kul att se den så vi kan läsa vad det står. Kramar från oss

Anonym sa...

Du har haft en hektisk men trevlig helg verkar det som. Igår var jag på mässa i Helsingborg med Karin och hennes vännina, kul!!
LO:n som du har gjort är jättegullig i väldigt fina färger.
Ha en söndag kväll
/Gunilla

Anonym sa...

Åh vilken fin LO!Hoppas ni hade kul på träffen - och blev jätteglad när jag läste att du skulle på målerikurs...villse sen ;0)
Idag har mina gäster beundrat din fina tagbook med de fina fotona...den är underbar! Står framme här hemma.

Anonym sa...

Fin LO, vad avis jag blir på scrapträff, fast synd att du var så trött!! Jag har börjat pyssla med ett minialbum från St Petersburg, men mina foton är lite för stora :-(