måndag 5 oktober 2009

Potatis!!!!!

Nu har jag gått på flytande föda i en hel vecka. Och nog blir man rätt trött på alla soppor - till huvudrätt och dessert. I helgen längtade jag efter potatis så jag trodde jag skulle bli tokig.
Och så idag, flytande till frukost, men vad tror ni jag fick till middag?
KOKT POTATIS OCH JÄTTEGOD CITRONFISK OCH KRÄM TILL DESSERT.

Det var det bästa jag ätit på länge. Satt bara och njöt.

För min del blir det ytterligre några dagar på sjukhuset. Nu har jag börjat att byta stomibandagen själv. Och jodå det går rätt så bra. På onsdag tas stygnen där stomin är fastsydd.

I helgen hade jag gott om besök och jag har fått post och blommor. Så det går ingen nöd på mig.

Vi hörs!

Kram Bodil

19 kommentarer:

Tummelisa sa...

Så bra att Du fått börja äta lite fast föda, och tur att Du gillar fisk.
Fint att det går bra med stomin.
Har Du mycket ont? Hoppas inte det.
Förstår om Du längtar hem, även om Du har det bra där.Synd att jag bor så långt ifrån Dig.
Ha det så bra Du bara kan.
Kramar och tankar från Tummelisa

Elzie sa...

Kan tänka mig att du längtade efter fisk. De där sopporna brukar inte vara så mumsiga precis.
skönt att du kan sköta din stomi själv framöver.
Hoppas du får komma hem till gubben snart.
Kram Elzie

Anonym sa...

Jag har aldrig träffat en sådan positiv person som du Bodil, du är helt underbar. Lasse och jag skickar mångar kramar. Vi tänker på dig kan du tror.

Susanne sa...

Du verkar vara en helt otrolig människa..All heder åt dig..Massa tankar till dig..Ja här äts potatis 6 dar i v..Annars tycker inte min sambo han fått mat:) Har lärt mig att tycka om det oxå..Skillnad på egen plockad och skolköks potatisen jag är uppväxt på..Hua mej..Ha det så gott du bara kan..Kram Susanne

Eva sa...

Tänker mycket på dig Bodil och det är skönt att läsa att du är så positiv till allt. Hoppas att du får åka hem snart, man mår ju mycket bättre när man får vara hemma.

Många styrkekramar från Eva

Erika sa...

Vilket super bra sjukhus som tillhanda har IT uppkoppling så här.
Skickar lite kramar så här på kvällskvisten där jag sitter o dricker thé o äter "köpebullar" för jag glömde av det igår.

Frida sa...

tänk vad man kan njuta av något så vardagligt!
Äntligen är jag hemma från ge-kås o som du säger, det är roligt o packa upp. men nu blir det sängen bums för att vila de trötta benen.
Kram

Mija ♥ sa...

DFu är min idol Bodil! Att du trots ditt läge är så positv och tar vara på stunderna...citronfisk kan vara himmelskt gott:) Ingen fara med cirkusen - allt ät ju som bekant relativt, och i jämförelse med din situation är detta "en fis i rymden" (ursäkta språket)! Sköt om dig och fortsätt i din positiva anda så går detta vägen! Tycker mycke' om Bodil, som min Tilda skulle säja!!

Kramar i massor, Mija

Mia sa...

Roligt att du har kunnat äta lite fisk o att allt gåt bta för dig. Tänker på dig mycket. Kram Mia

Anonym sa...

Vill bara skicka en super kram. Vet att du pratat med mamma och att dina systrar varit på besök så jag har hört att du är väl omhändatagen.sköt om dig, vila upp dig och smakliga måltider framöver :-)....hoppas du får god mat i morgon också :-).

kram Anette m familj i Kuskahusen

Anonym sa...

Här kommer en liten titt inom, OH vad underbart att läsa dina inlägg, tummen upp för din härliga livsglädje, o humor. KLART man längtar efter MAT, så gott att det smakade dig, du behöver krafter att ta dig förbi svårigheterna. HOPPAS innerligt att du snart får åka HEM, Massa goda tankar till dagen o framöver. KRAM från en tittinom tassare.

Åsa/asamia sa...

Skönt att höra att du har det ganska bra efter omständigheterna.
Massa kramar till dig!
MiMas Maria och ett par DT kom till oss på mässan, och det var så kul att träffa dem, även om vi inte hann prata så mkt...pga upppack o nerpack och fullt med kunder ;0)

Lisas torp sa...

Så härligt positiv du är Bodil! Det gläder mej och det känns också hoppfullt! Vilken skön livsglädje du har!
Härifrån torpet sänder jag alla positiva tankar jag kan komma på och önskar dej ALLT gott i hela världen, och goda maträtter därtill!
Många varma kramar till DEJ!
Lisa

Susanne sa...

Godkväll..ja det är på Medborgarskolan i Falkenberg..Tyckte du den va bra? Vi skall ha en manlig..Tycker att det skall bli kul att lära mig ta kort med båda kamerorna..Massa knappar och rattar..Tänker på dig hoppas så att du mår lite bättre..Här en kram från mig..Susanne

C De-sign sa...

Jag kan förstå att du längtar efter fast föda.... Jag tänker mycket på dig!!! Hoppas att du kommer hem snart! och att du vilar mycket och samlar mod och kraft! Skickar stora varma läkekramar!!!!! fr C

Anonym sa...

Vill bara sända en JÄTTEKRAM med många gotankar till dig. Saknar Dig konstigt även om man inte känner varandra blir det ändock massa tankar, hur när var. Tittar inom snart igen till dess. massa KRYA PÅ DIG TANKAR fån en tassare o en extra klem

Lisas torp sa...

Glädjande att höra att du är så positiv och förnöjsam! Tänk, att lite potatis och fisk kan utgöra sådan lycka!

Tänker på dej och önskar dej allt gott!
Kram
Lisa

Thorins Trädgård sa...

Hej Bodil, vilken fantastisk färgprakt det verkar vara i din trädgård. Din headerbild är superfin!

Marit

Karin Krut sa...

Men Bodil! Vad har jag missat!? Det har helt gått mig förbi att du är sjuk! Jag hoppas att du får fortsätta att äta potatis och fisk och bli frisk och kry så småningom! Jag skickar många tankar och kramar.
Jag önskar dig en skön och positiv vecka
Kram Karin