tisdag 13 oktober 2009

Tack, tack, tack.....

.....till alla er som kommenterat här på bloggen, som skickat mejl, som ringt, som skickat alla möjliga sorters kort (t o m handgjorda), som besökt eller som har skickat blommor både när jag låg på sjukhuset och hit hem!!!!!

Jag visste innan att jag hade jättemånga goda vänner och nu vet jag att jag har ännu fler. När man befinner sig i en sådan här tuff situation betyder det så oerhört mycket med goda vänner - det värmer och håller humöret uppe ska ni veta.

Så än en gång från hjärtat - TACK!!

Kram

9 kommentarer:

Erika sa...

KRAAAAAAAAM till dig

Eva Linnea sa...

Hejsan fru Gredelin! Hoppas du mår som en hjältinna, för det är du. Tufft med så´n behandling, men du verkar vara vid gott mod.
Vila nu och ta igen dig!
Kram Eva Linnea

Susanne sa...

Kramar i massor till dig denna dag oxå..Kram Susanne

Tummelisa sa...

Du är verkligen värd all uppmärksamhet Du får.
Som Du skriver själv är det verkligen en tuff situation Du befinner Dig i, och inte bara Du, Dina närmaste anhöriga också. Skönt att Du har dem.
Man kan nog inte föreställa sig förrän man varit där själv, och inget är ändå lika från person till person.
Passa på nu och ta till Dig alla värmande ord, det är Du verkligen värd. Försök också att vila och tänk på Dig själv som omväxling..., så mycket vackert och fint som Du gett oss genom Din blogg.

Kramar och värmande tankar från Tummelisa

Elzie sa...

Du är väl värd alla blommor och kort.
Stor kram till dig.
Elzie

Anonym sa...

Hej o vad glad jag blev när jag tittade in på din blogg. HÄRLIGT att läsa du är HEMMMMMA. KRAM o alla goda tankar till just nu kvällen o framåt. Sänder ett fång med allsköns vackra blommor. En bloggtassare

Mija ♥ sa...

Massor av kramar;)

Mija

Åsa/asamia sa...

Sänder dig massor kramar. Tänker ofta på dig.
KRAM ♥

annmari sa...

Kram på dig med :-)