onsdag 18 mars 2009

Vår trädgård 1 mars 2009

Jag har sett att flera bloggerskor har tagit bilder i sin trädgård med en månads mellanrum. Kul att se förändringarna. Och jag skall bara säga att vår trädgård ser förskräcklig ut vid den här tiden. Jag gör ingenting åt rabatterna och alla perennerna på hösten. Allt får stå till våren.

Så håll i er. Detta är en förskräcklig syn!!!

Nu åker jag till Stockholm resten av veckan för att hälsa på min dotter och hennes lilla familj - skall bli så kul att träffa lille Gabriel igen.

Men nästa vecka blir det startskott i trädgården. Då börjar jag att klippa ner allt visset och rensa rent i singelgångarna mellan rabatterna, kalka gräsmattan och klippa fruktträd och bärbuskar. Äntligen kan man börja!!!

Vi hörs!

9 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Hej! Jag hänger också med på den där "turen" med foton från trädgården fotat den sista i varje månad. Jan/feb var väldigt lika, men nu i mars ska det minsann synas skillnad.
Kram Eva Linnea

Anonym sa...

Ska bli roligt att se den stora förvandlingen i din vackra trädgård, så härligt vårväder vi haft i dag, skönt att vara helledig nu och bara få njuta.

Ha det så gott i vårsolen!

Tummelisa sa...

Tycker inte att det ser så förskräckligt ut. Det har en viss tjusning detta med. Vet hur fint Du brukar ha sedan i trädgården.
Ha det så trevligt i Stockholm. Lille Gabriel blir väl större för varje dag.
Kram Tummelisa

Skatan sa...

Hej Bodil!

Nu först ser jag dina små spetsknappar...så himla söta de är!!! Vilket pillergöra det ser ut att vara...ett riktigt "terapigöra" ;-)

Ha en fin dag!

Kram,

A

Elzie sa...

Det ser ut ungefär som hos mig med den skillnaden att jag inte har så fina land som du, ha, ha. Allt står kvar men snart har det torkat upp så pass så man kan ge sig ut i trädgården igen. Just nu är det blött så man sjunker ner till anklarna.
Hoppas du har en bra dag. Var det denna helgen du skulle på mässa?
Kram Elzie

Susanne sa...

Min trädgård ser lika dan ut..Man kan trösta sig med att det inte ser ut så alltid..eller hur?

Mija ♥ sa...

Som Tummelisa sa - alla tider har sin egen charm...Din trädgård är ALLTID inspirerande:)

Kram

Karin i Villa Grå sa...

Hej Bodil!

Det är alltid, alltid en fröjd att titta in hos dig och att ha flera inlägg att gå igenom!

Din trädgård ser definitvt inte hemsk ut. För det första har du ingen snö (gissa om jag är avis!), för det andra ser det snyggt och prydligt ut trots att det inte städades i höstas och för det tredje har du norra Europas snyggaste rundlar! :-)

Ha det gott i Estocolmo, jag hoppas att du har det riktigt bra!

Kram!

Karin

PS. Jag har skjutit på fotograferingen, det blev för mycket annat i vägen. Men snart så!

C De-sign sa...

Du ...jag har det likadant...men kanske lite värre....jag klipper inte heller ner på hösten har lärt mig under åren att det blir dubbelt så fint om man inte gör det....men som sagt det ser ju ut nu....jag ska greja lite i helgen ute...ditt paket postar jag idag, roligt att du är glad för vinsten och jag hoppas att du kommer att tycka om armbandet! Antar att du har det härligt i Stockholm!!! Stor Kram fr C