tisdag 10 mars 2009

Present

Jag har så många gånger läst om bloggerskor som får oväntade och överraskande paket med posten. Och jag skall medge att jag blivit lite avis, för det skulle vara så kul att bli överraskad på det sättet.

Och vet ni vad? Jo, i förra veckan när maken kom in med posten så fanns det ett tjockt kuvert till mig - från Ann-Catrin med bloggen Fint Hemma. Jag satt länge och bara kände på kuvertet och fick en sådan härlig känsla inom mig.

Så öppnade jag försiktig.Ett jättefint stoppat hjärta i lila - med pärlor och allt. Som Ann-Catrins mamma sytt. Ett riktigt Fru Gredelin hjärta!!! Och en liten skylt att hänga på ytterdörren när jag är i trädgården. På skylten finns en liten, liten vattenkanna i samma grå/gröna nyans som vi har på träpanelen på vårt hus. Den här kommer att användas flitigt när trädgårdssäsongen börjar. Vi har nästan hela trädgården på baksidan och då är det ju bra att meddela besökarna var jag finns.

Tack snälla Ann-Catrin för de här fina sakerna. Nu vet jag precis hur det känns att få överraskningar med posten. Riktigt, riktigt mysigt.

Kram från en som är riktigt förkyld!

6 kommentarer:

Änglahem sa...

Hej Bodil,

Fy attans för förkylningar, den drabbar tydligen varenda kotte i Sverige i år verkar det som.
Men då kom ju paketet från AC alldeles perfekt! som en liten pigg upp uppmuntran!(tror att jag snart får skriva en ny ordbok...*fniss*...har en massa påhittade ord för mig...*knasig, jag vet!*.

Då vet jag vart jag hittar dig i sommar, fast det hade jag nog fattat ändå!*fniss*...samma som mig ju! Längtar sååå förtvivlat efter att få sätta ner fingrarna i jorden! Snart, snart.....!

Krya på dig vännen!
Kramar, Ulrika

Anonym sa...

Va kul med överraskningsbrev. Grattis

kram annmari

Eva Linnea sa...

GRATTIS till överraskningspresenten!
Jag tror att bloggare är (eller blir) så´na go´a härliga människor, som gärna delar med sig.
Krya på dig!
Kram Eva Linnea

Tummelisa sa...

Vilken trevlig överraskning! Roligt att få oväntade presenter.
Jaså, Du är också förkyld. Jag har ont i halsen och huvudet, även ont i kroppen (mer än vanligt). Verkar som om många blir drabbade på det ena eller andra sättet av förkylningar.
Du får krya på Dig nu.
Kram Tummelisa

Lina sa...

Så fint!! Kul med överaskningar!! Vilka fina knappar du gjort!!

Elzie sa...

Lyckans ost. Ja, jag har också undrat över hur det känns, ha, ha. Men nu vet du i alla fall.
Det där med förkylningar verkar vara en följetong i år. Den försvinner ju aldrig utan bara kommer igen och igen.
Hoppas du piggnar till snart.
Kram Elzie