söndag 29 juni 2008

Fint besök

Ja här har det varit bloggtorka hela veckan. Jag har haft lite annat att pyssla med. Min mans dotter Karin och hennes två små töser har varit här sedan i onsdags. Och vi har haft kul kan ni tro. Ida som fyller två år om en vecka pratar en hel del nu (även om man inte förstår alltid) och lilla Klara som snart är fem månader jollrar piggt hela tiden. Klicka på bilderna för att förstora dem.


Blåsa såpbubblor med en liten pistol tyckte Ida var jättespännande.

Kan ni den här sången: Kalle Anka satt på en planka, ropade så här: morfar, morfar. Se så stor jag är. Den sjöng Ida hela tiden - ivrigt gestikulerande - när vi fikade i lördags em.Ja här är ett par bilder till på lilla Ida - en riktig linslus.
Och här är lilla Klara tillsamman med mamma Karin. En underbar liten tjej som verkar vara väldans nöjd med tillvaron - jollrar och skrattar hela tiden.Och här är alla tjejerna Norén. Vi säger tack så mycket för det härliga besöket och hälsar er välkomna snart igen!


Vill ni se något annat fint? Då skall ni klicka här. Fantastiskt fina bilder på min dotter som väntar sitt första barn om en vecka.

Ja det var många bilder på barnbarn och kommande barnbarn.

Nästa vecka återkommer jag med lite annat.

Kram på er alla bloggvänner!

Bodil

PS. Vår gräsmatta såg något urvattnad ut efter allt regn så idag körde jag ut gräsmattegödning. Ordentligt! Tror ni det har kommit en enda regndroppe sedan dess?? Nejdå. Tänk att ibland kan man gå och riktigt längta efter regn!

5 kommentarer:

Elzie sa...

Jättehärliga bilder. De är för goa de små liven.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Tummelisa sa...

Vilka söta barn och glada ser de ut. Ni hade väl trevligt förstår jag.
Din dotters mage är verkligen gullig. Du väntar otåligt förstår jag.
Ha det så bra, fortsatt trevlig vecka.
Kram Tummelisa

Gårdsromantik sa...

Vad tokigt det kan bli - när man inte har regn - då längtar man efter det!

Så söta små töser du visar!

Kram Maud

Anonym sa...

Hoppas du inte blir för upptagen med att vara mormor! Hälsa Catarina att jag tycker det ser ut som en tjej-mage.
Jag tänkte nämeligen komma och hälsa på dej på min semester...ringer innan.
kram Anita B

Lina sa...

Nu regnar det!!! Jätte härliga bilder!! Vill passa på att säga att Linas lantliga inredning i stan har utförsäljning. Har inte varit där på länge, men något fint kan man säkert hitta ;). Börjar i morgon tisdag! HA en bra vecka!