måndag 5 juli 2010

Svalkande dopp

Även de här små fågelungarna behöver få ett svalkande dopp i sommarvärmen. Dom badar i vår lilla damm.
Efter badet blir till att sola sig lite.

Ha det gott!

10 kommentarer:

bakom berget sa...

Men...vilka söta bilder! Hos mig, har skatorna upptäckt fågelbadet. Dom badar och plaskar, så småfåglarna vågar sig knappt dit. Jag har satt ut ett extrabad, för säkerhets skull.
Ha en fin dag! Kram Åsa.

Tummelisa sa...

Vilka små fina fågelungar. Skönt för dem att få ett bad. Alla kan behöva ett bad i denna värme som varit i helgen. Idag inte lika varmt, och lite mulet har vi här.
Hoppas Du får en bra vecka!

Kramar Tummelisa

Eva Linnea sa...

Vilka jättefina bilder på de små fågelungarna! Att du kunde komma så nära eller har du en bra kamera?
Kram Eva Linnea

C De-sign sa...

Härligt med bad åt fåglarna....vilken underbar värme vi har....Ljuvligt att ha en trädgård att njuta i och av... Pärldukarna såg jag första gången när jag var 14 år....i Spanien du kan läsa i detta inlägg om hur den har kommit till...:
http://cde-sign.blogspot.com/2008/02/prlduk-toledo.html
Jag gjorde min första år 2002...38 år efter att jag såg dem hos krukmakaren...har inte sett dem någonstans..men en del människor har berättat att de sett liknande i Grekland. Jag tror att man enbart använder dem till att ha över en kanna, jag använder mina till vattenkannorna. Ska just nu klippa till en ny liten rundel....!!! Ha det så bra! Stor varm Kram fr C och fr Maja!

Susanne sa...

Men så ljuvligt gulligt..Så roligt att kunna sitta bredvid och få se detta ...massa kramar till din dag..Susanne

STENLYCKA sa...

Hej vännen och tack för besöket och pratstunden.
Synd att ditt besök inte var på riktigt, känner att vi skulle ha mycket att prata om.Och jag lovar att jag skulle bjuda dig på något.
Vad duktig du är som bakar och fixar till ditt barnbarn.Förstår att det kommer att bli uppskattat.
Ser att ni bor utanför Halmstad. För många år sedan följde jag med min man och bodde i Halmstad ett halv år när han gick någon militär utbildning. Tyckte Halmstad och dess omgivning var så underbar. Så jag förstår att du bor vackert.
Ha det nu så gott ikväll och det är klart att jag skall titta på fotbollen.
Kram till dig från Raina

Uttan sa...

Så roligt det är att titta när fåglarna badar.Härligt.
Så bra bilder Du har fått på dem.
Jag har gjort ett fågelbad i cement som de älskar att bada i och jag har fått fylla på vatten flera gånger varje dag nu när Vi haft så här varmt.

Kramar!

LINDA sa...

Hej!

Ramlade in här av en slump när jag sökte på orkidémossa. Vilken fin blogg! Härliga bilder och texter. Hit tänker jag komma tillbaka många gånger.

Ha en trevlig dag!
//Linda

Snäckskalsdalen. sa...

Men sååå söta dom är dom små fåglarna! Det ser för gulligt ut. Vilken fotograferingsteknik du besitter som lyckats fånga dom så bra!
Tack för omsorger om mig när jag är sjuk!
Agneta kramar

Erika sa...

Gick en sväng bakom garaget i morse o där hade någon lagt en liten pippi på stenarna. Baksidan med att ha två katter som springer ute.