torsdag 29 juli 2010

Paket med posten

Sällan får man väl något skojigt i brevlådan, eller hur har ni det? Handskrivna brev t ex får man nästan aldrig nu för tiden. Jag är själv en dålig brevskrivare, men visst var det underbart att sätta sig ner, sprätta upp och läsa.

Men idag fick jag trevlig post. Ett paket!! Från Carola med bloggen c de-sign. Jag har vunnit i hennes utlottning av handgjorda lavendelstavar. Jag bara älskar de här lavendelstavarna - vilket hantverk! Jag har en vit sedan tidigare och nu vann jag en + att jag fick en extra som personlig gåva. Och vilken färg tror ni - just det lila till Fru Gredelin. Och så fick jag två handmålade kort med tänkvärda texter. Kan det bli bättre?


Tack snälla för denna fina överraskningen.

Sen kom det ett paket till. Från min dotter i Stockholm. Jag hade nämligen glömt min handskrivna receptbok, en trädgårdstidning och ett finfint foto på Gabriel när jag var där senast. Fy vad glömsk man börjar bli.
Tack Catharina för att du skickade hem sakerna. Receptboken behöver jag redan i morgon. Vilken tur!!

Vi hörs!

9 kommentarer:

essemia sa...

Åh vad fina dom var. Men hur i hela friden tillverkas dom??

Jo du, tur man inte glömmer sig själv nånstans, brukar jag säga, haha. Ibland är det rent otäckt med minnet.

Kan tala om att det har regnat precis hela dan här, så behöver du regn är det bara att hämta här i mitten på Småland,hi hi. Men nu är det blött nog så man kan ju hoppas på lite sol till helgen åtminstone.

Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Tummelisa sa...

De där lavendelstavarna är verkligen fina. Måste nog köpa en!
Glömsk, ja det har jag också blivit. Skulle ta på mig en tröja i morse, men vet inte var jag lagt den?? Skulle inte förvåna mig om jag lagt den i någon soppåse...
Behöver nog semester nu.
Kramar Tummelisa

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Fint gredelint till fru Gredelin! Vad passar bättre? I dag har vi haft regn & rusk så det har blivit en del möbelmålat inomhus. Lite fix i trädgården också förstås och jag passade på att få mitt första getingstick. Fy för den lede vad ont det gör! Tur att jag inte är allergisk.
En skön kväll önskar Eva Linnea

Äppelblom sa...

Hej Bodil!
Trevligt med lite post i lådan.
Tyvärr så använder vi alldeles för lite brevpapper nu för tiden, men jag är ganska bra på att skicka vykort i tid och otid. Tycker själv att det är kul när det dimper ner något annat än reklam och räkningar i postlådan.
Ha en skön helg!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar! Jättefina, kan tänka att de doftar gott också!
Agneta kram

bakom berget sa...

Grattis! Vilken tur du hade som vann. Hon är verkligen duktig, Carola. Jag skulle önska att jag kunde detta fina hantverk.
Hoppas att du har det gott!
Kram Åsa.

Lisas torp sa...

Stort GRATTIS till dej! Ja, C:s lavendelstavar är verkligen något alldeles extra och så fina och passande med gredelina band till fru Gredelin!!!

Jag har tittat igenom några inlägg här och ser att du verkar ha en härlig sommar med blandade upplevelser - ungefär som här - man plockar bär, får gäster, åker på små visiter! Precis som det ska vara!
Ha de fortsatt gott!
Kramar
Lisa

Anonym sa...

Hej Bodil !

Först vill jag gratta dig till en underbar present o så mitt i prick. Dom är helt underbart vackra.

Ja detta med handskrivna brev o kort är även det glädje att få.

Jag älskar att sända små kort o gratta på namnsdagar eller bara för att dom just är mina vänner eller älskade barn o barnbarn.

Är så lycklig över att se att du lyser som en sol när du sitter på trappan o rensar bär.

Ditt underbara Växthus så fyllt av kärlek, där kan man få en sådan njutarstund som ger livet dess extra krydda.

Vilken sommar du haft o jag hoppas det är mer kvar just av sommaren, här är nu inget vidare väder.
Men man tänder levande ljusa när mörkret snabbt kommer , tar fram älsklingsböckerna o bara är.

Tack Bodil för alla vackra bilder o läsvärt, glömsk får man lov att vara, när man nu har en liten hjälpare som fixar till det.

Kram o allt gott från Tassaren ( äpplekakan )

Ika sa...

Har sett liknande stavar tidigare och jag förstår bara inte hur de får till dem. Har flera lavendlar men jag brukar mest göra små buketter av dem eller ta hand om frön och sy små påsar med ris i. Doftar så gott om huvudkudden när man somnar!