lördag 2 januari 2010

Att ge eller att få

Jag tillhör dem som tycker det är väl så roligt att ge som att få. Att få se mottagarens reaktion på en gåva är alltid kul. Oftast blir det väldigt positivt.

Vad vår hund tycker om att ge eller få så tror jag nog att hon helst vill få. Men på det här fotot skall hon gå in till grannens lilla hund Wilma - som är en knappt 1-årig chihuahua och ge ett julpaket. Nu när det har varit kallt och vi har haft snö i flera veckor så har hon sett så frusen ut. Så vi hade köpt en liten beige hundjacka med vitt teddyfoder.
Och vem skulle lämna över den om inte våran irländska setter Pepsi.På paketet står det: Till min bästa vän Wilma! Det jag har om kragen, kan du ha runt magen. God Jul önskar Pepsi

Ni skulle sett de här två hundarna när de leker i trädgården. Helt otroligt. En pytteliten chihuahua som är som en gummiboll och vår spralliga irländare.

Det var det hele.

Och tack för alla kommentarer och mail ang min hälsa!!

Kram

5 kommentarer:

Tummelisa sa...

Ojdå, först ut...
Vilken härlig bild på Pepsi. Kan säga att vår hund skulle ha försökt att ta upp paketet först.
Han hade en röd halsduk på julafton, men det han gjorde var att försöka få av den hela tiden.
Grannens hund blev väl glad kan jag tro, min dotter har också en sådan liten hund. Den är också väldigt frusen av sig.
Ha det så gott resten av helgen nu. Tänker på Dig ofta.
Kram Tummelisa

bakom berget sa...

Vad gott att se! Våra hundar får alltid julklappar och dom älskar att öppna paket. Härligt med en Setter! Jag hade en blandis Engelsk/Irländsk Setter tidigare.Hon var så fin, den tjejen. Nu är det Storpudlar som bor i detta hus. God fortsättning!
Åsa.

essemia sa...

Vad söt han ser ut. Ha det så gott.
Kram Elzie

Ika sa...

Gud va gulligt at Pepsi att ge bort en julklapp till sin bästis.
Massa goa januari kramar till dig!

Karin Krut sa...

Hahaha.. vad härligt! Vilken underbar och söt idé och rimmet var jätteroligt :) julklappar blir så mycket roligare med rim på ;) Förra året.. hmm eller rättare sagt året där före, rimmade jag på alla julklappar men jag tror att jag var den som hade roligast när jag tvingade alla att läsa upp dom med nödrim och allt :D
Ha en skön afton och fortsättning på veckan
Kram Karin