måndag 1 oktober 2007

I kväll kommer dom...

mina goa töser, fast Susanne har förhinder - hon går en scrapkurs. Hon som är så duktig, men man kan ju alltid lära sig något nytt. Vi har beslutat att skjuta på freestyle-kursen, blir nog inte av förrän i november. Så ikväll är det fritt fram att scrappa vad man vill. Jag skall börja på ett helt nytt projekt som kommer att ta lååååång tid att få färdigt, men jag skall självklart göra andra saker också.
Ikväll blir det repris på maten, det blir tacos och så har jag rört ihop äppelkakan vars recept finns tidigare här i bloggen.

Jag tror att jag är ganska mycket äldre än de flesta som scrappar och bloggar, men vad gör det som mina töser säger. Ville bara säga att fast jag snart är en 55a så finns barnasinnet kvar och jag tror det är så med de flesta som uppnått lite ålder.

Andra kan se oss som två gamla tokiga tanter som sparkar av sig sina skor slänger ner sina shoppingväskor och plockar till sig livsfarliga bakelser: Men för varandra är vi bara oss själva, lite skamfilade av åren som gått, men fortfarande samma flickor som delade en påse godis på räcket runt lekplatsen. Framförallt låter vi oss inte luras av rynkor, glasögon och silvergrått hår.

Gulligt eller hur?
Nu ska jag röja lite hemma och se till att maten blir klar.
Vi hörs!
Kram från Bodil

2 kommentarer:

Marit sa...

Kära Bodil!
Man är inte äldre än man gör sig ;-)
Inte sant!
Själv är jag snart 39 och har vänner i åldrarna 21 till 70 cirka.
Känns skönt att ha sådan spännvidd tycker jag.
Dina töser ska vara glada att de har dig!

kram

Tinafina sa...

Hej Bodil!
Nu har jag hittat hit!
Säger som Marit, man är inte äldre än man gör sig.. Jättefint bidrag du har laddat upp på "ett litet ord"!
Vad roligt att ni fick oväntat besök av era vänner från Tyskland!

kram Tina