tisdag 30 oktober 2007

Skapat på maran

Här är lite av vad jag skapade på maran i Malmö i helgen. Först ut är kortet som jag vann följande utmaning med: Gör ett julkort UTAN att använda färgerna rött eller grönt! Du får INTE heller använda någon typ av stämplar!


Jag gjorde det här "vattenfallskortet" i benvitt, beige och brunt.Drar man i tagen kommer nästa bild fram som är en pepparkasgubbe och en pepparkaksgumma.Drar du lite till i tagen kommer den sista bilden fram och på den står det "GOD JUL".Här ser man lite hur de olika bilderna rullar fram när man drar i tagen.

Sen gjorde jag ett kort efter en skiss. Jag använde mig av ett foto från kanelbullens dag och rubriken på kortet blev "FIKASUGEN?"Så till sist gjorde jag denna LOn efter en skiss. Bilderna är från potatisplockningen.Minialbumet som jag jobbade med hela lördagen har jag lite mera arbete med så det visas längre fram.

Ha det bra alla goa besökare och tack för att du tittar in.
Kram Bodil

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det ska bli jättespännande att se minialbumet!! Vattenfallskortet var verkligen fint! Och jag gillade även fika-kortet med bilden på bullarna - då blir man verkligen fikasugen! Kram

Anonym sa...

Kanonfina grejer du gjort!
Syfestival är en mässa m tyger och scrap som är på Sollentunamässan i Stockholm nu i helgen.
www.asamia.blogg.se

Anonym sa...

Åh så fin Blogg du har Bodil och vilka fina alster du gjort, imponerad!
Det var mycket trevligt att få träffa dig i helgen i Malmö o du gjorde såå fina saker kortet helt underbart, vad är det för brads förresten? Jättefina!
Sen minialbumet som du gjorde o som vi snart får se var ju GUDOMLIGT fint det med!
Skoj att få kika runt här hos dig.

www.ankiscrappare.blogg.se

Mvh Anki i Ystad