torsdag 11 juni 2009

Rost - en favorit

Nu i veckan har jag äntligen fått planterat i mina favoritkorgar. Dessa rostiga läckerheter som står på piedestaler. Varför det har dröjt beror på det torra vädret. Jag skulle plocka mossa och klä korgarna med, men av det blev det intet!!!! Det gick helt enkelt inte att få tag på mossa som hängde ihop, utan den bara smulade sönder sig i småbitar. Så istället köpte jag gles juteväv och klädde korgarna med. Och faktiskt blev det bättre än med mossa. För nu syns de fina korgarna mycket bättre.


I den stora korgen har jag planterat en liten skarprosa stamros, två lilafärgade afrikanska marguriter, limefärgad bladväxt som jag inte kommer ihåg namnet på och en grön/limefärgad murgröna.
I den lilla korgen har jag planterat en vit agapantus (Afrikas lilja), en lila dubbel million bells och två gön/limefärgade murgrönor

Nu skall jag göra nya studentkort och sedan blir det matlagning resten av dagen. Jag har fått äran att hjälpa min goa grannfru med buffématen till deras sons student i morgon. Jättekul!!

Kram, kram

5 kommentarer:

Tummelisa sa...

Duktiga Bodil. Vad fint Du har planterat. Jättevackra korgar, snyggt med juteväven.
Laga buffémat låter trevligt.
Ha det så bra nu och glöm inte att vila lite ibland....
Kram Tummelisa

Erika sa...

Blev jätte snyggt med säckväven istället för mossan. Precis som du sa så syns krogarna väldigt tydligt så här.

Eva Linnea sa...

Vilka jättefina korgar du har gjort! Det blev snyggt (snyggare?) med juteväv tycker jag.
Hoppas det blir toppen på studenten i morgon.
Kram Eva Linnea

Anonym sa...

SÅ vackra planteringar du gjort i de fina korgarna,jag tycker alltid att det är svårt att få det så det passar ihop... ha det så bra med ditt stök och hoppas du får en fin helg!
Kram
Agneta

Lindzi sa...

Ååå så vackra korgar! Toppenfint med jutväven.