söndag 9 maj 2010

Visning

Vi skall sälja vår skogsfastighet som jag äger tillsammans med mina syskon och en kusin. Husen till fastigheten är väldigt enkla och gammalmodiga, bl a utedass. På gården har det inte funnits fast boende sedan 1956 då min farfar och farmor flyttade därifrån. Därefter har det funnits sommargäster och på senare tid har jaktlaget haft det som jaktstuga.Foton från Hemnet

Här på gården föddes min farfar Henning och som vuxen gifte han sig med Anette och de fick 10 barn. Visst är det otroligt att det gick att försörja en så stor familj på en sådan liten gård. Farfar hade dessutom en köttvagn inne på torget i Halmstad. Han var alltså lite slaktare också.

Idag har det varit visning av fastigheten och jag har tillsammans med en syster och min kusin varit där och bjudit på korv o bröd, öl, kaffe, saft och bullar. Det var kul och jag tror att besökarna tyckte det smakade gott i det något kyliga vädret.


Här har ni oss - jag, Dan och Inez - efter visningsdagens slut. Vi ser väl rätt så nöjda ut, eller hur? Bilden är tagen i den gamla svinstian som numera är inredd till pub.

Vi hörs!

Kram

10 kommentarer:

Tummelisa sa...

Verkar vara en riktigt stor fastighet? Verkligen ute på landet ser det ut att vara. Hoppas försäljningen går bra, och att Ni blir nöjda.
Glada ser Ni ut på bilden i alla fall.
Ha det så bra nu, och vila efter helgen "strapatser".
Kram Tummelisa

Lisas torp sa...

Vilket härligt ställe och så populärt det måste ha varit med utskänkning på visningen!

Säkert får ni det sålt!
Ni ser så glada och fina ut på bilden!

Läser i dina tidigare inlägg om positivt besked - ååååh, så härligt det måste kännas och så glad jag blir för din skull!

Jag ser också dina ljuvliga vårblommor i förra vårteckensveckan! Underbara!
Ha nu en härlig vecka trots kylan!
Kram
Lisa

Uttan sa...

Så glad Jag blir av den fina bilden på Er...Jätte bra!

Ser ut att vara ett fint ställe ni ska sälja.
Omtänksamt att bjuda på ätbart.
Klart det uppskattas.
än har vi inte fått någon riktig vårvärme och vinter jackan sitter inte i vägen än.Mössa åker också på när Jag går ut.
Nej nu vill vi ha värme.
Önskar Dej en fin start på Veckan!
Kramar!

Snor och Glamour sa...

Vilken härlig gammal gård! Känns det inte vemodigt att sälja den?

Visst får du gissa på nytt i min tävling! Du kan få en liten ledtråd...i morse såg det ut som hon fick lite värkar...men det var bara ett kort tag för sedan var hon som vanligt igen...Falskt alarm kanske!

Ha en fortsatt go dag!
Kram Ann-Louise

Elzie sa...

Ser mysigt ut, trots utedass, haha.
Lycka till med försäljningen.
Kram Elzie

Erika sa...

Du ser väldigt frisk, pigg o kry ut på bilden. Härligt att se!!

Susanne sa...

Ja det var verkligen ett mysigt ställe..Och bilden på er blir jag glad av :)
Kram Susanne

Anonym sa...

ohh hade jag inte byggt hotell så hade jag köpt Brännebacka.....lite sorgligt.....det är så fin skog att jaga i också....där lärde jag mig jaga med morbror Clas...lite sentimentalt allt.....kram

Snäckskalsdalen. sa...

Ååå, det ser mysigt ut! Smart att bjuda på lite förplägnad till spekulanterna! Hoppas försäljningen går bra, men det gör den säkert!
Trevlig helg, kram
Agneta

C De-sign sa...

Spännande med husförsäljning....och det känns så varmt och gott i hjärtat att läsa om att du är på bättringsvägen, du ska se att krafterna återvänder....Ja, man ska ta tillvara och njuta av nuet....det finns så mycket att "ta vara på"...och glädjas åt! Framför allt att man har val....att kunna göra saker för sig själv och andra....det tycker jag är viktigt! Ha nu en fin helg! STOR VARM KRAM fr C