torsdag 23 oktober 2008

Minialbum

Jag har gjort ett litet minialbum med foton på mitt lilla barnbarn - Gabriel. Stommen är ett chipboardalbum från Bo Bunny bestående av ordet "BABY". Jag har klätt det med ett papperskit från Doodlebug design. Allt material är köpt hos MiMa´s Scrapbooking. Det här kittet innehöll både papper, band, brads, stickers, rub-ons och lite andra dekorationer i matchande färger. Blommor, pärlor och lite mer band har jag kompletterat med.
Ja och som ni säkert vet så blir man så helt otroligt förälskad i de här små när man blir mormor så därför skall ni få se en hel drös med detaljbilder.Är han söt eller söt? Det är bara en så helt otrolig känsla - att bli mormor. Och till en sådan välskapt liten gosse - mormors gosse. Tur att det finns foton för vi kan inte träffas varje vecka. Men nu har vi köpt webkameror så härom kvällen när jag pratade med min dotter så såg jag både dottern och barnbarnet på bildskärmen. Teknikens under!

Ha det gott alla mina vänner!

15 kommentarer:

Anonym sa...

vilket otroligt underbart lite album i helt fantastiska färger.

kram Lise-Lott

Mrs X sa...

Så fint!!

Karin Krut sa...

Åååh vilket otroligt fint litet album. Jag blev också helt betagen i den lilla gossen :) Jag förstår att det måste vara helt underbart!
Ha en skön helg
Kram karin

Tummelisa sa...

Åh vilken liten söt gosse. Han ser frisk och välmående ut. Förstår att Du är stolt som bara en mormor kan. Albumet är otroligt fint också, förstår inte hur Du kan få till det.
Kram från Tummelisa

Anonym sa...

Hel sköna bilder och färger på korten
Din dotter gör fina kort

Catharina sa...

Ååååh vilket fint album!! Fina färger och så har du lyckats så bra med fotots placering i det första B:et.

Och tänk att han varit så liten!!

Kram

Anonym sa...

ÅHH så söt och vilket vackert album, tänk så roligt att ha och han kommer väl att titta i det själv en dag. Tack för ditt gulliga inlägg, det går lite trögt med bloggandet just nu men så är det väl ibland...Ha en trevlig helg!
Kram
Agneta

Anonym sa...

Han ju bara så söt , den lille prinsen...och albumet var bland det härligaste jag har skådat..

Du är en sån inspirationskälla vännen..

ses
kramen Lone

Elzie sa...

Åh vad fint det var. Du är helt otrolig på att scrappa.
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Anonym sa...

Vilket vackert litet album! Ett sådant jobb du lagt ner! Din dotter måste ha gråtit floder om hon fick detta.

Eva Linnea sa...

Ja, mitt lilla (kommande) barnbarn kommer nog att få sitt album av sin mamma. Min dotter är bra på pyssel&scrapping, men det är inte jag. Jag tar lite för stora "penseldrag" för att det ska bli så där fint som du, och hon, gör.
Vilket fint album du har gjort till Gabriel! Jag ska tipsa min dotter om din blogg (igen!)
Kram Eva Linnea

C De-sign sa...

Hej
Jag kan verkligen förstå att du är en lycklig mormor!!!! Så fint album du gör! Snart springer han omkring i din vackra trädgård..... Kramar fr C

Eva Linnea sa...

Hej igen! Ja, jag har min mottagning hemma sen ungefär ett år. Det är jätteskönt. Jobbar mycket kvällar och har alltså 0 sekunders resväg hem. Underbart! Kram Eva Linnea

Ann-Catrin sa...

Jag blir nästan tårögd av de ursöta bilderna... helt bara fantastiskt!!

Kramar
A-C

Anonym sa...

Hej Superfint blev det.