måndag 6 oktober 2008

Hemma igen

Efter 10 dagar i kungliga hufvudstaden är jag nu hemma igen. 10 helt underbara dagar tillsammans med bonusbarn, barn och barnbarn. Kameran hade jag med mig och jag skall visa lite bilder senare. Tänkte först visa hur trädet - körsbärsbenved - såg ut utanför köksfönstret innan jag åkte iväg.


Visst är det underbara höstfärger. Tyvärr har nästan alla bladen fallit av nu. På schemat idag stod det: rensa avloppet i badrumshandfatet, tvätta köksfönster + ev börja på sömnad av nya köksgardiner. Tyget har legat länge. Mycket beror nog på att jag är så himla förtjust i de gardinerna som hänger uppe. Så här ser dom ut.
Längderna är av oblekt råsiden. Dom har jag haft hur länge som helst. Kappan sydde jag av ett tyg från danska Pagunette (slutsålt numera). Mönstret tycker jag är lite småkul. Kappan sitter uppe med ett kardborreband på en kardborreskena. Enkelt skall det vara. Men nu känner jag för att förändra lite.

Här syns också lite av kökssoffan som jag fick efter min mamma. Den skall vara vitmålad innan advent!!!

Ha det gott alla vänner!


Kram


5 kommentarer:

Tummelisa sa...

Hej igen, väkommen tillbaka.
Förstår att Du är förtjust i dessa gardiner. Verkligen ljusa och fina. Kappan är verkligen ovanlig, tyget alltså.
Du syr väl något annat lika fint antar jag...
Kram från Tummelisa

Elzie sa...

Välkommen hem! Har saknat dina inlägg måste jag säga. Och vilket härlig gardintyg.
Hoppas du får en bra dag.
Kram Elzie

Eva Linnea sa...

Välkommen hem! Fina & kul gardiner. I dag åker jag till Luxemburg på minisemester. Dt ska bli skönt. Lpoois-shopping hoppas jag på. Kram EL
PS Jag har beställt en kudde av dig. Har du möjlighet att skicka den till mig nu? DS

Anonym sa...

Välkommen hem, och fotona är sååå mysiga!

Karin Krut sa...

Hej och välkommen tillbaka :) Det låter som om du har haft ena riktigt mysiga 10 dagar. :) Jag förstår att du är förtjust i din gardinkappa den är jättefin och mönstret är verkligen kul :)
Ha en skön kväll
Kram karin