onsdag 8 oktober 2008

Födelsedagskort modell pop-up

Detta födelsedagskortet får min dotters svärmor i posten idag. Modellen är en variant av pop-upkort - alltså platt när det ligger i ett kuvert och "viker ut sig" när det öppnas. Det mönstrade pappret som jag använt är ur Maja Designs höstkollektion. De enfärgade är olika Bazzil cardstock. Allt papper kommer från MiMa´s Scrapbooking.Det blev visst inte bästa skärpan på bilderna, men jag tror ni ser ändå.
I eftermiddag blir det sömnad för min del. Ikväll skall jag till MiMa´s på scrapkväll och träffa andra glada "klipp- och klistrare".
Kram

5 kommentarer:

Lina sa...

Åh så fint! JAG MÅSTE JU FÖRSÖKA TA MIG TILL DE TRÄFFARNA NÅGON ONSDAG!! Ha en bra dag!

Elzie sa...

Vilket mysigt kort. Jag, som är lite allmänt vimsig av mig, fattade inte först hur det gick till med detta kort, men sen gick det upp en liljeholmare *s*.
Hoppas du får det trevligt i kväll.
Kram Elzie

Tummelisa sa...

Åj vad Du är duktig, att Du bara kan få till det så bra. Vilket fint kort med höstfärger.

Kram från Tummelisa

Anonym sa...

Hej!
Dina fina kort är ju riktiga konstverk...Kram och ha det så gott!

Emmy sa...

Vilket läckert kort och vilken kul idé!! Hoppas ni hade trevligt i onsdags föresten. Det blev aldrig att jag kom förbi något som du märkte. Låg och vilade och lät mina två panodil verka innan jag skulle iväg och hålla min linedance kurs. Det gick rätt ok men på torsdagen sedan bröt min förkylning ut med full kraft! Hoppas att vi ses snart i alla fall när det nu inte blev av i onsdags! :)

Kram, Ullis