torsdag 28 augusti 2008

Min personlighet

Hos Eva hittade jag ett personlighetstest. 41 frågor att besvara och resultatet blev följande:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

Min man höll på att skratta ihjäl sig när han såg resultatet - tyst och allvarlig...... Men i övrigt stämmer det riktigt bra. Eller vad säger ni som känner mig?

Sekreterare har jag jobbat som en gång i tiden men många av yrkesrollerna känner jag ingen dragning åt. Designers eller snickare låter bra - det är väl det här med kreativitet (+ att maken får gåshud av spik och skruv).

Prova testet själv. Du hittar det här.

Kram

6 kommentarer:

Tummelisa sa...

Hej

Testet kanske stämmer in lite på alla? Snäll och vänlig tycker jag att Du är, och omtänksam.
Mycket av det andra vet jag inget om. Ska nog göra testet själv.
Du får ha en trevlig helg.

Kram från Tummelisa

Lindzi sa...

Jag testade mig själv och rubbet stämde på mig. Synd att lärare var ett karriärval... hade önskat att det stått att jag hade gjort ett felval.. :-(

Hemma på Landet sa...

Ja, då ska jag testa. Det lär väl bli helt knäppt...det är ju jag.;-)
Puss

C De-sign sa...

Hej Kanske svårt att tro på att testet skulle stämma in på alla, det blir ju genialseringar.... Jag har utlottning inne hos mig, välkommen!!! Ha en skön fortsatt söndag! Kramar fr C

latara sa...

Hej Bodil och tack snälla för beskrivningen av hur gardinkappan ska sys! Jag har svårt för textil, det flyter som vatten när jag ska hantera det, men maken har bättre koll, så kanske blir det han som får sy så som du beskrev.

Personlighetstester är kul, men visst blir man förvånad ibland över resultatet? Jag tänker prova det du länkar till :-)

Kram!

Karin

Anonym sa...

Det var roligt att göra en test, men jag får nog ta svaret med en nypa salt! Tystlåten? de vill inte min sambo kalla varken dej eller mej...haha
kram Anita B