söndag 21 oktober 2007

Nya gardiner

till TV-rummet sydde jag i förra veckan. Det blev paneler - fast jag har haft det i åratal. Men det här tyget passade så bra för den enkla modellen.Här ser ni halva fönstret. Det blev nya svarta ytterkrukor till orkidéerna också. T o m maken min såg att det var nya gardiner uppsatta när han kom hem från jobbet. Vad säger ni om det?

Nu är det kväll fast jag skall både sy färdigt två öljettlängder åt en bekant och förbereda mat inför morgondagen. Det blir nästan manfall i morgon. Det är bara Maria som kan komma, men vi blir flera till maten. Makens nya kollega kommer hit. Det blir salami och getost på bädd av sallad oliver och valnötter, helstekt hjortfilé med potatis, grönsaker och jättegod sås och till sist blir det vaniljpannacotta med hallonspegel. Tror ni vi får något scrappat efter detta???

Ha det gott alla vänner!

Kram från Bodil

4 kommentarer:

Marit sa...

Verkligen jättesnygga gardiner och krukor!!!

Mmmm... om man fick komma på den middagen... suck, får låtsas, för här lockas smaklökarna i alla fall :-)

Var på scrapmara igår... ska skriva lite om det när Linn somnat.
Kram så länge!

Sara sa...

Åhh va gott! Synd att jag inte kommer imorgon... Jättefina gardiner du sytt:)

Kram till dig goa' Bodil!

Susanne sa...

Åhh!!Bodil! Sicken middag man missar.......Bättre lycka en annan dag.Jag skall minsann tala om för maken vad jag missar p g a honom imorgon....!!!
Kram på dig!!

Anonym sa...

Hoho, Fru Gredelin!
Nu har jag minsann uppdaterat mig blogg :-)
Mer kommer i morgon (om jag hinner ;-))

Ang stämplarna... det var inga problem att få handla där, dock hade de rätt hög startsumma och frakten blir skyhög när det är trämonterat, så jag får nog göra dig besviken just nu...
Det blir lite för dyrt för mig att köpa in dem :-(