söndag 18 april 2010

Att ta sig hem från Sicilien, fortsättning

Käre maken ringde i morse och meddelade att deras buss lämnar Siracusa kl 09.40. Men...

Det fanns en del förändringar. Bussbolaget hade backat. De kunde inte vara utan chaufförer så länge som en resa till Malmö skulle ta. Men de kunde i alla fall köra genom hela Italien och lämna av resesällskapet vid gränsen mot Österrike. Och därifrån får de försöka få tag på en annan buss.

Ja du milde tid så del kan bli. Så i dagsläget har käre maken inte en susning om när hemkomsten blir. Det lär vara kaos i hela Europa.

Idag sitter jag inne och kurar vid braskaminen. Ute är det svinkallt. Riktigt aprilväder med andra ord.

Kram på er!

5 kommentarer:

Tummelisa sa...

Nej, usch så tråkigt, vad hemskt att inte veta när man kommer hem. Inte klokt allt detta, så det kan bli, och inget kan man göra åt det heller. Stackare, nu får Du vänta, tur att telefonerna fungerar i alla fall.
Kramar Tummelisa

Susanne sa...

ja han får ett riktigt äventyr din man..Både på gott och ont..
ja vindarna är kyliga och dofterna är vårliga..Kossebajs;)
kram Susanne

Anonym sa...

Hoppas du har haft en goer dag inne med läs stunder o övrigt

Ja detta blir en lång väntan på käre maken, o ett äventyr för dom, tänker på alla dessa resenärer,vad snabbt allt kan vändas, ja naturen säger ifrån o vad kan vi göra undras.

Ja nu kan du njuta av allt som blivit gjort, o maken blir nog extra glad att komma hem till lilla frugan o allt detta som nu fixats. Säger bara vilka underbara vänner, en glädje att läsa dom finnes.

Massa goklemar till denna söndagskväll från en tassare

Snor och Glamour sa...

Tack för dina jättefina ord hos mig! Det värmer så gott!

Usch vad tråkigt att din käre gubbe inte kan komma hem! Kompisens make har äntligen kommit hem i dag. Han skulle kommit hem från Kina i torsdags men kunde då bara komma till Paris. Därifrån har dom i dag åkt bil till norra Tyskland, sedan båt till Danmark och därefter tåg till Gbg! Ja vad naturen kan ställa till det! Är det inte snökaos så är det vulkanutbrott!

Hoppas han kommer hem snart!

Många kramar Ann-Louise

Eva Linnea sa...

Visst känns det konstigt, overkligt och inte alls något man skulle kunna tänka sig hända? Nästan som om det skulle vara krig eller nå´t. Obehagligt känns det också. Men det ordnar sig nog för din man så att han snart är hemma igen.
Kram Eva Linnea