onsdag 27 maj 2009

Blåsigt ute

Idag har det blåst riktigt kallt här hela dagen och fram på kvällen fick vi också lite regn. Så det blev inget trädgårdsarbete för mig idag. Jag har istället gjort studentkort och morsdags kort, löst lite sudoku och allmänt småslöat. Våra tidigare grannar kom hit ikväll - balklänning som skall justeras. Vi fikade med våfflor, sylt och grädde. Det är alltid lika kul att träffas.

Idag blir det en repris här på bloggen. Jag skall visa bilder på min stenmur - min stolthet.

Den här stenmuren gjorde jag 2003. Den är 30 meter lång och mellan 70-90 cm hög. Den är dubbel dvs det finns nästan lika många stenar på insidan och sedan är den fylld och avjämnad med makadam. Varje sten är handplockad i grustaget här i närheten. Och jag har faktiskt plockat nästan alla stenarna själv. Maken hjälpte till att lasta av här hemma.

När jag ser stenmuren idag så undrar man ju hur sjutton man tänker när man ger sig på sådana här projekt. Men jag minns att det var jättekul att göra den och att det inte var särskilt svårt. Idag är jag otroligt stolt över den.

Kram

3 kommentarer:

Erika sa...

Ja när man ser hur lång och stor en mur kan bli förstår man inte alltid att man burit o grejat allt det där själv.

Du har en otroligt fin o jämn mur, du har verkligen lagt ner mycket om sorg att få den fina formen på dig. Förstår att den är din stolthet.

Tummelisa sa...

Ja, Du är helt otrolig, nästan som kinesiska muren. Vilket arbete!
Fin är den muren.
Det har blåst här också och gör även idag, men solen skiner för tillfället.
Ha det gott!
Kram Tummelisa

Gita sa...

Jag är full av beundran! Vilken vacker stenmur och du har gjort den alldeles själv! Jag bugar.