söndag 5 juli 2009

Födelsedagskalas

Idag har vi varit i Fjärås utanför Kungsbacka och firat makens barnbarn Ida som fyller 3 år i veckan. Stort kalas i nyköpta huset. Idas mormor och farmor hade hjälpts åt med maten och jag fick äran att baka tårtorna. Så kul att få hjälpa till.Här står Ida och bara myser när vi sjunger "Ja må hon leva".


Det gäller att ta i för kung och fosterland när man ska blåsa ut tre ljus!


- Jag klarade det!!!!Jordgubbstårta och rosa princesstårta var det beställt. Och har man ingen marsipanros så går det lika bra att ta en i trädgården. Lite fuktigt papper och gladpack om stjälksnutten bara.

Ikväll blir det lite lugn kväll för min del. Bara en väninna som kommer med en babyvagga som skall kläs om. Och i nästa vecka skall jag ändra en jättevacker brudklänning.

Ha det gott alla. Här väntar vi på lite fint regn. Hade inte varit dumt.

3 kommentarer:

Tummelisa sa...

Du verkar ha fullt upp som vanligt. Goda tårtor ser det ut att vara. Ida är som en liten prinsessa.
Här har det regnat, och blivit riktigt kallt!
Ha en bra fortsatt vecka!
Kram
Tummelisa

essemia sa...

Finns det någonting du inte kan? Jag tycker du är superduktig på allt du gör (ja, möjligen golfen då, hihi!). Snygga kort, toppenfina tårtor, allt är bra.
Hoppas du har en bra kväll också.
Kram Elzie

Anonym sa...

lunkan m fl är imponerade av dina tårtor och syskrin, du kan ju som sagt allt. lunkan kände igen syskrinet. Hans mamma hade haft ett likadant och då är det ju antikt...