måndag 21 april 2008

Den nya tjejbilen

Vad kör ni för bil? Jag kör en rätt så stor combi. Ibland är den lite svår att fickparkera. Nä egentligen är det inte så, utan det är helt enkelt parkeringsrutorna som är för små....

Men förstår ni i förra veckan fick jag ett kanontips av Elzie. Hon hade hittat den nya tjejbilen.
Klicka på bilden. Ni kommer att häpna!Vilken uppfinning alltså. En sådan skulle man ju skaffa sig. En silverfärgad. Vad skall ni ha för färg?

Sen vill jag också tacka för alla goa kommentarer jag fått om mitt minialbum. De värmer Fru Gredelins hjärta ska ni veta.

Och nu värmer även vårsolen. Underbart!!

Njut av dessa ljuvliga dagar!

Kram från Bodil

8 kommentarer:

C De-sign sa...

Visst är det ljuvligt att vårsolen tittat fram! Man vill bara vara ute och greja! Det är en otroligt vacker tid vi går tillmötes nu! Fågelkvitter, vitsippebackar....ja det är bara att njuta!!! Önskar dig sköna dagar!!! Kramar fr C

NinaiNinja sa...

Vilken bil! Den skulle t.o.m sambon tycka om, Transformers-fan som han är.. ;) Min skulle vara i blått, lite metallic-skimmer kanske. Än så länge kör jag endast cykel, då sambon har längre till jobbet än jag har till skolan så får han ta bilen. Men i det ljuva vårvädret har man ju inget att klaga över. =)

Änglahem sa...

Hmmm...skulle nog få bli en svart eller kanske vit....Men vad häftigt!! Tänk om det kunde bli verklighet det där!*fniss*

Du frågade om spaljén som skymtade i bakgrunden på trädgårdsbilden, kommer att synas mer senare, men det har maken min byggt själv! Han är rätt så duktig min man...när det kommer till karlasaker*hihi* inte fruntimmersgöra!!

Usch det blåser snålkallt här uppe hos oss iaf, inte så varmt som det lovats tycker jag! Eller så är det jag som blivit frusen av mig?!

Ha en skön dag i solen trots blåst!
Kramar/Ulrika

Hemma på Landet sa...

Det är min hylla...Haha

Puss

Hemma på Landet sa...

Jo, den sitter på en liten vägg i allrummet. Har inte så mycket i dem. I den största har jag lavendel i alla fall. Kramis

Guldkorn i min vardag! sa...

Ha ha.. vilken kärra jag tar nog en blå..kanonbra, lätt att parkera.
Jag kör en röd renault megan som just nu inte vill så mycke, vill helst stå hemma på gården antar jag eftersom den går som en kratta. Måste snacka med sonen(=mekaniker).
Du skulle bara veta vad jag just knåpat ihop, tre små nallekort med hjärtan på till tre av mina barnbarn(kalas imorgon) blir inspirerad av dig lilla pysseltanten, och du var värd jättesnälla kommentarer för minialbumet.
Vårsolskramen
Ulla-Bella

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hihi..ja en sån skulle man allt bra gärna vilja ha!!

Faktiskt så cyklar jag mest.. till det mesta om jag kan..

ja nu känns det att våren kommit på allvar..fast vi hade det rätt kyligt idag...men i solen var det underbart""" tyc värr hann jag inte vara ute så mycket idag..men en liten fika med en förkyld som hann jag med nu på em""
knappt man vill gå in ju!!

kram kram A-C

Lisas torp sa...

Oj, vilken häftig manick!! Den skulle man ha!!!:) Jag skrattar gott och förundras!
Själv kör jag Toyota Corolla - utmärkt bil...men inte ihopfällbar förstås..!

Kul inlägg!

Lisa