måndag 18 februari 2008

Tack för uppvaktningen

I helgen har jag vilat upp efter födelsedagen. Det var så kul i fredags. Tack alla för uppvaktningen och tack alla ni som kommenterade här i bloggen! Idag måste jag bara få visa er mina tulpaner igen - dom är nog som allra vackrast nu. Titta och njut!

I morse när jag var ute med hundarna kändes det riktigt vårigt ute. Fåglarna kvittrade som bara den. Visst går vi en härlig tid till mötes.

Idag är schemat fullt. Först läsa tidningen - ett måste för att få en bra start. Men sen - spackel, målarpenslar och roller. Sen blir det en vända i syfabriken. Jag skall sy fler kuddfodral. Det skall bli skön avkoppling med mina gamla trotjänare. Söm, söm, söm....

Ha det gott!

Kram Bodil

7 kommentarer:

Elzie sa...

Din bukett �r verkligen tjusig. H�r har vi ocks� v�rlikt v�der med sol och +7 grader. Har just varit ute med hunden en runda.
Ha det s� sk�nt vid symaskinen.
Kram Elzie

ängeln i vitt sa...

Ha ha ha, du är rolig du. Lovar att väcka dig nästa gång. Fin bild på en underbar bukett. Men håll med om att våren är G. Ja, jag tror det iallafall.

Ha det gott
Kram Carina

Änglahem sa...

Jaaa..idag känner jag värmen igen!! Vart tog våren vägen i helgen! 7 mil norr om er var det bara mulet och blåsigt! Men idag känns allt så mycket lättare igen!! Tänk vad solsken gör för humöret!

Åhh vad synd att jag missade tårtan...sitter ju aldrig fel! GRATTIS i efterskott!!!
Verkligen vacker tulpanbukett!!!

Ha en härlig dag i solen!!

Kram
Ulrika

Stina sa...

Åh, vilken underbart fin bukett. Bra bild. :-) Kram

Tummelisa sa...

Mycket vackra tulpaner. Hoppas Du är utvilad nu.
Vad är det nu som ska bli målat? Något spännande på gång?
Tror att Du är duktig på det med, verkar kunna det mesta.
Kram Tummelisa

Bodil sa...

Till Tummelisa!
Jo det är tvättstugan i en lägenhet som jag köpte och hyrde ut åt min yngsta dotter. Nu bor hon ihop med en pojkvän. Det innebär att lägenheten skall säljas. Och så var det lite till att fixa i tvättstugan. Jag har gjort så mycket i den lägenheten så man kan säga att den är tipp topp. Nya Pergo-golv, slipad parkett, nya tapeter, nya skåp i köket, nya bänkskivor, nymålade luckor i köket, nya kökshandtag, nya kapitalvaror även i tvättstugan.
Snart skall den ut på försäljning.
Kram Bodil

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilka sammetsröda vackra tulpaner, bara dom talar om att våren kanske är på väg.
Kram Ulla-Bella