onsdag 27 februari 2008

Kyl och frys

I morse var det väckning tidigt. Kl 07.30 kom Elteknik med 1 montör. Det blir problem säger han. Jag tog för givet att det alltid var 2 man som åkte på sådana här installationsjobb. Nä det är det inte beställt säger han. Vadå beställt, jag har inte beställt något ang leveransen. Man lär sig alltid något - skall komma ihåg detta till nästa gång det är dax, kanske om 15 år. Eftersom gode maken redan var på väg till Malmö i tjänsten blev det till att be någon granne. Första grannen var sjuk och andra grannen hade inte gått upp. Men har man goa grannar så har man. Fredrik for snabb upp ur sängen och hjälpte till.

Efter 1½ timmas jobb var allt klart. Frosta av frys är ett minne blott, då denna frostar av sig själv. Låter härligt tycker jag!


Så här ser dom ut. Vita och fina eftersom de övriga maskinerna i köket också är vita. Jätteskönt att ha dom är på plats.

Kram från Bodil

3 kommentarer:

Aud sa...

Hei! Jeg kom til din blogg fra Åsa - og så tenkte jeg kanskje du ville titte i en norsk blogg, Lisbeth sin, hun er veldig flink med interiør: Lisbeth sin lille verden

Åsa/asamia sa...

Jag har bara använt min maskin en enda gång, för jag har precis köpt den.

Hanna - Den vita skolan sa...

Ja tänk du att dom alltid ska komma ensamma...va tänker dom med...bra blev det i alla fall och det var väl allt tur att du har bra grannar.
Ha de gott
kram