onsdag 27 februari 2008

Påskägg

I förra veckan var jag tillbaks i min favoritbutik Små ting och heminredning. Katarina, som driver butiken, hade fått in så mycket nya fina saker och till riktigt bra priser.

Detta fina skavda bokstödet köpte jag.


Detta vackra påskägget utav ståltråd och små pärlor fick också följa med hem. För att kunna sätta ägget i en blomkruka köpte jag en ståltrådspinne och hängde ägget på den. Dessa ståltrådsdekorationer kommer från Madam Stoltz. (Klicka på de mindre bilderna för att förstora.)
Kram på er alla!
Bodil

12 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Jag som funderat på att göra ägg i ståltråd och så finns dom redan att köpa! :o) Den modell jag hade i mitthuvud är väldigt snarlik dessa från Madam Stoltz. Så lustigt! Allt du visar här är mycket fint.

Undrar över dina så helt underbara kuddfodral. Har du ett av varje eller syr du upp i par om man skulle vilja beställa det?

mittiminvillervalla sa...

Oj, fick inte med allt!

Inte min mening att bara avsluta så där tvärt :o)

Ha det fint! :o)

Monika

Anonym sa...

Hej, fin bild på dej med och så har vi samma frissa hihi... så fina saker du köpt, det är roligt att påskpynta för då känns det att det är vår och alla vårblomster som lyser upp, idag har vi SOL !!!
kRAM

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så vackra...jättefina!!!

Kram Millan

Elzie sa...

Vilka fina saker. Man blir så sugen på att bara handla när man ser allt fint.
Hoppas du har en bra torsdag.
Kram Elzie

Karin Krut sa...

Ägget och bokstödet är jättefina vilken kul ide att sätta ägget i krukan.
Ha en skön torsdag
Kram Karin

Stina sa...

Det var väldans fint det där. Puss

Marie sa...

Vilka fina saker du köpte, gillade både bokstödet och det gulliga ägget.

Kram Marie

Tummelisa sa...

Bokstödet gillar jag verkligen. Har så mycket böcker. Ägget är också fint. Verkar vara en trevlig affär Du har där. Här finns inte så många sådana affärer.
Det är kul med lite nytt att pynta med.
Kram Tummelisa

Dorthe ♥ sa...

Vilket bokstöd! Suck...såå vackert!!!

Kram
Dorthe

Fröken Glamborg sa...

Åh så fina ägg! Snart är det vår, visst är det väl tur att vi går mot den ljusa, grönskande årstiden! Ha en fin dag önskar veronica (har lagt dig som favorit, det fick jag väl!?)

Anonym sa...

Vilken härlig blogg... jag tror att jag återkommer, som nybliven villa-med- trädgårdsägare är det perfekt att leta tips bland bloggare, särskilt om man gillar stilen.