tisdag 19 februari 2008

Detta är Ellen

I går fick jag sådan skaparlust. Satt i syfabriken halva eftermiddagen och hela kvällen. Kommer ni ihåg de mönstrade tygerna som jag köpte hos Tyger och Ting. Nu har jag sytt av det romantiska tyget med blå och beige rosor. Till det har jag använt beige med rosor, randigt och rutigt. Och så spets förstås.

Dom finns till försäljning i min bloggbutik. Titta gärna in där för där finns det fler bilder.

Det blir sömnad idag också. Det är en del beställningsarbeten som skall sys. Och så skall jag ändra ett par byxor åt en kund.

Vet ni jag har anmält mig till en nybörjarkurs i lapptäcksteknik till hösten. Det skall bli såååå kul. Jag älskar att skapa vid symaskinen.

Nu skall jag ta en skvätt kaffe. Tråkigt bara att kakburkarna är tomma.

Hoppas ni får en riktigt skön dag!

Kram Bodil

10 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hej så fint det såg ut!!

tack för go kommentar hos mig...idag visas mer av rummet...kika in!!

Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥

Tummelisa sa...

Ja Du Bodil. Vet inte vad jag ska säga snart, alla Dina saker är så fina och välgjorda. Ska Du börja med lapptäcken också, kan det inte bli annat än bra. Önskar att Du bodde här, har ofta kläder som behöver ändras till min "stubbiga" kropp.
Beundrar Din energi.
Kram Tummelisa

Anonym sa...

Du gör så fina saker, du är helt suverän att sy!

Anonym sa...

Hej Bodil!
Du är ju så otroligt duktig på att sy. Vackert!
Ha en fin onsdag!
Kram Bodil♥

Elzie sa...

Du nybörjarkurs!!! Behövs det verkligen? Tycker du gör allting så fint så egentligen borde du inte behöva gå någon kurs. Men jag kan förstå att du vill. Är ju roligt att träffa andra människor samtidigt som man skapar.
Ha en bra dag vid symaskinen.
Kram Elzie

Anonym sa...

Vilka vackra saker du gör!! Tänk om jag kunde sy så som du.... Man ser verkligen hur välgjorda och fina dina alster är!!

Gratulerar i efterskott på födelsedagen:-) Såg den fina boken du fått, hoppas den infriar förväntningarna man har på den för jag har hittills inte haft chansen att få tag i den. Men bilderna jag sett på nätet lovar ett vackert innehåll tycker jag.

Önskar dig en bra dag!!

Kram

Ann-Catrin sa...

Säger bara sagolikt... helt bedårande fina!!
Kram A-C

Hanna sa...

Åh så tjusigt...kurs i lappar...gud va kul...det kommernog att resultera i några helt oroliga skatter gissar jag.
Ha de gott
kram

Guldkorn i min vardag! sa...

Jag har flera väninnor som går på kurs i lapptäcksteknik, det är bara ett fel dom slutar aldrig. Vad jag kan förstå är det vanebildande så akta dig. Dom är också med i ett rikstäckande nätverk med qviltkvinnen som träffas då o då.Nyligen har dom sytt ett bårtäcke till kyrkan väldigt vackert blev det.
Kram Ulla-Bella

Unknown sa...

hej Bodil,

Härliga syalster!!!
Ha en härlig dag!!

Mikaela ( från Pysselgården )