lördag 29 december 2007

Resultat från klippa- och klistradagen

Resultatet lovade jag ju redan att visa igår. Men vet ni vi hade min mans barn och deras familjer här och vi hade så himla kul hela eftermiddagen och kvällen. Vi fick både hjälp att installera en ny dator (tyvärr var bildskärmen trasig) och att spela in på DVD-spelaren (vi har ju bara haft den sedan i mars...). Det här med teknik är inte vår starka sida. Sen tog vi damer en tur till hemtextilsaffären för att bl a titta på möbeltyg att klä om stolar med. Vi tittade också på några olika gardintyger. Där blev det inköpt ett vackert tyg i lin/bomull med svag gammaldags rutvävning i rött. Jättesnygg julduk som jag fållade åt Katarina och Anders medan datorn installerades.

Därför kommer resultatet av klippa- och klistradagen idag istället. Jag tillverkade en tagbook. För er som inte håller på med scrapbooking så är en tagbook en liten dragspels"bok" med fickor som man sätter pyntade "kartongark" i. Tagbooken går att fälla ihop och så knyter man ett vackert band och rosett runtom. Förstår ni?


Det här är ovandelen av framsidan.


Så här ser den ut inuti med de olika facken där "kartongarken" eller tagsen är nerstuckna.


Så här ser tagsen ut. Lite olika tankar om vänskap. Och så ett idolfoto...

Baksidan ser ut som framsidan men där står det vem boken är från.

Till denna har jag använt ett dubbelsidigt papper från My Minds Eye. Jag tror att serien heter "Everyday Moments". Ja så har jag cardstock från Bazzil till tagsen.
Färgerna är brunt, benvitt och rosa.

Den här tagbooken har jag gjort till en person som dyker upp allt som oftast på min blogg. Skulle tro att den dimper ner i brevlådan i början av året.

Kram på er alla och skriv gärna en kommentar.
Bodil

9 kommentarer:

annkierix sa...

Underbar bok...vad du är duktig pysslare..skulle önska att jag var hälften så bra!!
Jag vill oxå önska dig ett gott nytt år kram A-c

Marit sa...

Vad fin den är!
Nu har du varit duktig IGEN!!!

Skulle tro att mottagaren kommer att bli jätteglad för tagboken!

Har skapat lite jag med, men det ligger i lite ofärdiga högar... har helt plötsligt börjat ha fler projekt igång... Får se till att bli klar och fota lite.

Önskar díg ett underbart Nytt skaparÅr!

Kram

Bodil sa...

MARIT!
Jag har tappat din bloggadress när jag rensade i gamla datorn, snälla skriv upp den i en kommentar till mig.
Kram från Bodil

Anonym sa...

Åhh vilka underbara saker du skapar, det ser svårt ut tycker jag.Jag har bara en dag kvar att arbeta nu och det är på nyårsafton och min första arbetsdag där var på nyårsdagen för tjugo år sedan...Önskar dej ett riktigt Gott Nytt År. Kram

Anonym sa...

Hej igen... Jo jag har levande ljus och elektriska ljus också ,vi tänder dem bara korta stunder och då ser vi på granen hela tiden så klart, det är så mysigt.

tummelisa sa...

Ohh, vilken fin tagbook. Vet inte hur Du gör, men vackert blir det. Är inte så pysslig själv, men försöker lite.(Har problem med mina leder). Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag Dig.
Kram från Tummelisa

Guldkorn i min vardag! sa...

Oj vilken underbar tagbook, lyckliga den som får den så himla duktig du är!
Gott Nytt År!
Ulla-Bella

SKATAN sa...

Hej och tack : ) Jag inser att jag börjar tycka det är allt roligare att fota. Jag måste nog anmäla mig till en kurs, tror jag! Just nu är jag i läget att jag bara siktar och trycker med min tämligen mediokra digitalkamera. Det vore kul att kunna lite mer än så!

Jag är djupt imponerad över alla dina läckra alster! Jag anar att det ligger en del träning bakom? Eller är det ren talang? Ja, snyggt blir det i alla fall : )

Gott nytt, än en gång!

Guldkant På Livet sa...

Vad du är pysslig och duktig!! Jättesnyggt, jag skulle aldrig ha fått ihop ngt dylikt!! Gott Nytt År önskar jag dig Bodil!! Mari.