tisdag 22 juli 2008

Jag är förälskad....

... i mitt lilla barnbarn Gabriel. Nu har jag varit och hälsat på, fått hålla honom, gosat med honom, bytt blöjor och stolt promenerat med honom i vagnen. En helt underbar liten gosse.Bilden kommer från min dotter Catharinas blogg.På den här bilden är han knappt en vecka gammal. Mormors gosse är en riktig liten sötnos. Tack för alla gratulationer här på bloggen.En helt otrolig känsla att få ha ett litet barnbarn i sin famn. Nu dröjer det innan vi träffas nästa gång, förmodligen inte förrän i slutet av september. Hur skall jag klara mig tills dess. Kommer ju att längta ihjäl mig.

Nu skall jag bara ta en skvätt kaffe, sen bär det av till hallonsnåren. Du milde vad med vildhallon det finns i år. Det är hög tid att plocka för de mognar fort. Igår plockade jag nära 6 liter på tre timmar. Det skall bli saft. Rårörd hallonsaft (min mammas recept) bl a till makens barnbarn Ida. Hon gillar säkert hemlagad hallonsaft - vem gör inte det?

Ha det gott i sommarvärmen!

Kram Bodil

8 kommentarer:

C De-sign sa...

Ja, jag kan förstå dig...det är något alldeles speciellt med barnbarn...Så fina ni är tillsammans! Mitt barnbarn är snart 12 år.....tiden går! Hallonsaft..det låter gott! Jag ägnar dagen åt tvätt...men det är också njutbart om man bara vill se det så......Ha det så bra! Kram fr C

Änglahem sa...

Hej mormor Bodil!!!

Vilken liten gullunge!!!
OCH vad fint kort på dig med lillen i famn!! Ungdomlig mormor, en riktig skönhet till mormor har Gabriel fått!!

Hallon jaaa.....visste det var något jag skulle göra och inte fått gjort...en av miljoner att göra saker!!....får skynda mig ut i em och plocka lite jag med. Som du säger det finns ju hur mycket vildhallon som helst iår!!

Ha det gott goa vännen!!
Kramar, Ulrika

Tummelisa sa...

Oh vad söta Ni är tillsammans. Vilken fin liten pojke, förstår att Du är glad.
Det kan vara lite bra att ha något att längta till också.
Du får ha det så bra med Dina hallon nu, låter gott.
Kram Tummelisa

Mija ♥ sa...

Vilken liten prins! Så söt, så mjuk, så go'....

Kram Mija

Stina sa...

Nä, en sådan liten söting. Förstår att du längtar redan. :-) Kramis

Anonym sa...

Hej mormorn, en så fin bild på er och så ung du ser ut, min man sa, det är väl dottern! Förstår att du kommer att längta efter den lilla söta gossen... Vad hallon du hittat och så flitig du är, får väl skynda mej ut och leta men jag har inga bra ställen...Kram och ha det så gott i sommarsolen!
Agneta( shabby chic)

Michaela Lejonberg sa...

ooo gud vilken liten sötnos! Förstår att du är en stolt mormor... ååå nu längtar jag ännu mer efter ett syskon till Walther... men det får vackert vänta några år!

Olivia sa...

Vilken vacker bild! Jag fick äran att träffa honom en stund i förra veckan och han är fin som en ängel! :)