måndag 11 maj 2009

Hemma igen

Här har det varit stiltje på bloggen ett tag. Käre maken och jag har tillsammans med våra goda vänner från Borås varit i Spanien i två veckor. Mil Palmeras heter orten som ligger strax söder om Torrevieja. Jag var ju där i höstas med syföreningen. Spelat golf, badat och solat, ätig gott och druckit gott och bara kopplat av. Tänk att två veckor kan gå så fort.
Vi kom hem i går kväll och blev så förvånade över hur det har vuxit i trädgården. Det är helt otroligt. Från 20 cm rabarber till att vara helt skördeklara. För att inte tala om alla perennerna. Otroligt vackert.
Nu ska jag packa upp och tvätta så det blir inget mer skrivet här idag. Återkommer så fort jag är ikapp här hemma.

Kram från en solbränd

10 kommentarer:

Tummelisa sa...

Hej Bodil
Välkommen hem igen. Har saknat Dig. Förstår att det var jätteskönt i Spanien, blir avundsjuk.
Ha det så bra här hemma nu.
Kram Tummelisa

Louise Herlevsson sa...

Torrevieja och området runt omkring är hur härligt som helst! Var och hälsade på min bror där hösten 2007 och vi bara njöt!
Så jag förstår att Ni har haft det mysigt!

/Louise

Eva Linnea sa...

Välkommen hem! Ja, jag tyckte väl att det var länge sen man hörde nå´t från Fru Gredelin.
/Eva Linnea

Elzie sa...

Vad skönt det lät med en tripp till Spanien. Och här växer det så det knakar. T o m min nyplanterade pion växer på bra men det blir nog inga blommor på den i år, hi, hi. Hoppas du njuter lika mycket av att vara hemma.
Kram Elzie

Erika sa...

Två veckor med härlig varm sol...låter helt underbart vi har ju haft lite kalla vinder här det sista men regn o sol om vart annat så jag förstår om trädgården vuxit till sig.

Guldkorn i min vardag! sa...

Så härligt med sol och semester,det kan vara skönt att lämna allt och bara vara.
Förstår om du får fullt opp nu med din trädgård, tänk att rabarberna är skördeklara, våra har knappt börja titta opp ännu.
Välkommen hem.
Kram Ulla-Bella

Ann-Catrin sa...

Välkommen hem Bodil!
Härligt att komma hem och se allt som vuxit i trädgården.. kan bara tänka mig hur fint allt ska se ut där
mysigt att åka iväg lite längre ibland med så man verkligen hinner ladda alla batterier!1

kram på dig
A-C

C De-sign sa...

Välkommen hem! Så härligt med en Spanienvistelse.....blir lite avundsjuk...hm...men jag åker till Spanien/Marocko i slutet av juni, ser verkligen fram emot det, så det är inte "synd" om mig...!!! Jag kan förstå att du tyckte det har växt i trädgården...man fattar nästan inte hur det är möjligt! Nu i helgen blir det att ta "stora" tag i min "djungel"..... Mycket jobb är det nu så här i slutet av en termin...så man hinner inte så mycket hemma. Roligt att du gillar ditt armband!!!! Det glädjer mig! Ha det så bra! Kram fr C

annmari sa...

Välkommen hem. Så skönt att få åka iväg så där. Hade jag gärna också gjort just nu

kram annmari

Anonym sa...

Välkommen hem, undrade just vad du hade tagit vägen men tänkte att du du hade fullt upp i din trädgård, ja man behöver inte vara borta många dagar för att se hur det växer, ha det så bra nu här hemma och nu är det väl mycket att göra i rabatterna tänker jag men du behöver ju inte sitta och sola hihi!
Kram
Agneta