måndag 13 april 2009

Tack, tack....

... för alla tröstande och varma kommentarer, mail och telefonsamtal som jag fått med anledning av förlusten av vår underbara hund Vicki. Det värmer ända in i hjärteroten skall ni veta. Just nu tar vi hand om vår lilla hund Pepsi som är lite dämpad för tillfället. Hon sörjer sin flockmedlem. Och det går ju inte att berätta vad som hänt. Vi får se tiden an.

Annars har påskenhelgen flutit på. På långfredagen och halva påskafton satte vi alla 6.000 granplantorna som det var planerat. Det gick otroligt bra och vi hade ett underbart väder att vara ute i.

Påskdagens eftermiddag eldade vi påskbrasa med våra goa grannar. Här på gatan råder en underbar grannsämja! Efter eldandet intog vi en härlig påskbuffe a la knytkalas.

Och idag annandag påsk har jag varit hos min lillasyster från middagstid tills nu ikväll och hjälpt till att kapa och klyva ved. Härligt att få jobba lite med den tröga kroppen. Vet ni förkylningen har fortfarande inte släppt helt.

Så än en gång många, många tack till alla er som hört av er och tröstat. Ni underbara vänner!!!

Kram

2 kommentarer:

Tummelisa sa...

Tänk att Du planterat en massa granplantor också. Har Du ont överallt nu? Du måste vila lite ibland också, vara rädd om Dig.Du har så många "järn" i elden. Att Du hinner allt....
Tänker på Er. Ha det så bra Ni kan.
Kram Tummelisa

Åsa/asamia sa...

Å nej, vad jobbigt! Och jobbigt när den andra hunden sörjer...så var det för oss med när en av våra kaniner dog helt plötsligt...då sörjde vår Bella - åt inte och ville ingenting ett par veckor. Men nu har hon fått en ny vän.