måndag 1 december 2008

Fint besök

Förra helgen hade vi besök av makens lilla barnbarn Ida. Maken hade införskaffat polkagriskäppar och lite annat godis som han hängde upp i en liten gran inne i skogen och sedan gick vi alla tre på en promenad och gissa om Ida blev glad när hon hittade den lilla granen.


Här har Ida samlat ihop allt godiset i en påse. Och ni ska inte tro att hon ville smaka eller bjuda. Hon skulle spara.


Ida är en jättehärlig liten tjej. Hon är hur hemmastadd som helst här hos oss. Pratar i ett gör hon, men vi förstår inte alltid. Välkommen igen lilla Ida!

Har ni fått adventsfint? Förra veckan hade jag fullt upp och i helgen hade vi gäster så jag har fortfarande inte fått fram vår adventsstjärna och ljusstake..... Men i morgon skall jag också adventspynta.

Ha det gott mina vänner!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej...Ja då förstår jag att du har haft fullt upp, så söt hon är lilla Ida och vilken rolig överraskning i skogen, det kommer hon aldrig att glömma...Ha det gott i adventspysslandet.

Tummelisa sa...

Vilken rolig sak att hitta på av morfar...
Hon ser så gullig ut Ida, vilken överraskning hon fick. Nu kommer hon väl att vilja gå ut i skogen varje gång hon är hos Er.
Pyssla på nu, det går väl som en dans för Dig.
Kram från Tummelisa

Lina sa...

Så snäll morfar!! Jag har börjat få lite i ordning nu! Jag hade gärna velat åka på träffarna på onsdagarna, men tiden har inte räckt till! I morgon skall jag hem till en kompis och göra lite kort i alla fall! Ha en skön vecka!

Mija sa...

...härliga barn! Finns inget som gör livet så gott som små barn! titta in på min blogg...jag har lite julfint minsann:)

kram/ Mija

Lina sa...

Skall du åka till borås, får du inte missa Bettys! En jätte mysig butik!! Kika in på www.bettys.se

Kram Lina

Nostalgi och Rosor/Linda sa...

Men vilket pippiträd... Vilken rolig idé...
Kram Linda

Karin Krut sa...

Vilken härlig liten tjej med mössan på svaj :) och så ovanligt att spara godiset.. det kan ingen här hemma kan jag säga ;)
Jag hade också en idé om att skåpet skulle vara färdigt till första advent och jag fick jobba hårt för den idén två dagar tog det att ta bort färgen och en dag att måla så nu vilar jag lite :) innan nästa utmaning till andra advent kommer på tal ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Hemma på Landet sa...

Vilken liten sköning.:-) Kramis

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilken söt liten tjej,kul med karramellträd. Vad blir nästa penningträd? :o)
Jag har varit in i din butik och snokat, ville skaffa mig inspiration till några julkort samt tändsticksaskar(blev det rätt stavat?)
Har varit och skaffat lite material idag till detta. Men fy så dyrt det är. En sån där präglingsmaskin till att göra bokstäver kostade nästan 700:- så en sån blev det iaf. inte.
Jag köpte en stämpel och lite vit färg, men den vita färgen syntes då knappt på röd kartong(kanske jag gör fel)
Nåväl som sagt kollade jag på dina fina kort och fich massor av tips.
Kram Ulla-Bella

Eva Linnea sa...

Vilken rolig idé! Den ska jag spara tills Atlas blir stor. Jag blev mormor i fredags till en liten kille. Kram Eva Linnea
PS Jag bloggar mest på CinderELLA numera. DS