söndag 30 mars 2008

Scrap- och stämpelmässa i Göteborg

Först och främst skall jag berätta att i fredags fick jag mitt första scrappaket från Scraphörnan som jag är ny inspiratör hos. Ni kan tro att kuvertet innehöll sååå fina saker, jättevackra helt nya papper och finfina dekorationer. Passar mig precis. Ni skall få se vad det blir av det hela så småningom.

Och så till gårdagen. Jag fick ett erbjudande att åka med till den stora scrap- och stämpelmässan i Göteborg. Och givetvis tackade jag ja. Mässan öppnade kl 11.00 och vi kom dit vid ca 12.30. Ingen kö in, men jisses vad med folk inne på mässan. Det var nästan omöjligt att komma in i några montrar överhuvud taget förrän vid 16-tiden. Fast jag är ganska bra på att trängas och fick också köpt en del fina och kuliga saker.

Vill ni se? OK då....Det här fanns med hem. Lika spännande varje gång man kommer hem att få packa upp. Lite julafton nästan.


En jättefin trämonterad stämpel från Inkadinkado, clearstamps att "rama in foton" med från Prisma Marketing, clearstamps i form av klockor från Heidi Swapp och omonterade stämplar från Magnolia, Easer och Pysselmyran.

Vackra papper från bl a nya Basic Grey serierna, Blue Cardigan, American Crafts, Cherry Arte m fl.


Dymo apparat med olika fonter och omonterade stämplar igen.
Äntligen skall jag få användning av min nyinköpta specialsax. Det här saxen skall vara specialgjord för att klippa i EZ-foam som man fäster på baksidan av de omonterade stämplarna. Och omonterade stämplar köpte jag ju en del....

Nu måste jag röja lite här hemma för i morgon kommer Maria och då skall vi scrappa lite. Jag skall börja skapa med materialet från Scraphörnan. Skall bli såååå kul!

Kram på er alla, vi hörs snart igen!

Bodil

12 kommentarer:

Tummelisa sa...

Bodil att Du hinner med allt? Förstår att Du har köpt en massa roliga, fina saker, men jag måste säga jag begriper inget av det. Kan ingenting om scrappning? Det Du har visat ser i alla fall verkligen fint ut, men verkar svårt att utföra.
Ha en bra vecka nu.
Kram Tummelisa

Ann-Catrin / finthemma sa...

Oj oj så mycket "scrapgrejer"..kan bara föreställa mig allt fint som du kommer att skapa av det där..
lova att vsa lite sen!!
kram A-c

Anonym sa...

OJ så mycket grejer du har köpt, om det hade varit mina skulle jag inte ha en aning om vad jag skulle ha det till...men i dina händer blir det något vackert, ska bli roligt att se sen...kramar

Marie sa...

Så mycket roliga scrapsaker du har köpt! Jag kan ingenting om att scrappa, ska bli jättespännande att få se vad du trollar fram av detta.

Kram Marie

Michaela Lejonberg Hjorth sa...

Oj vad mkt du fick ihop, jag fick ihop en hel del jag med. Tror jag såg dig i lördags på mässan. Var verkligen mycket folk... jag hade med mig gubben o han lesnade fort i folkvimlet. vi kom in ca 11,45. 12,30 började han tjata om att få åka hem. Jag tänker åka i höst igen UTAN gubbe! Ha det så bra o hoppas du får ihop nåt kul med kitet från scraphörnan! kramar Michaela

Guldkorn i min vardag! sa...

Hejsan vännen!
Nu ser jag att hon frossat..med massor av nyttigheter. Tänk att det finns mässa även för scraping.

När vi ville ha en cirkel för att lära oss, så visste dom inte ens vad det var på ABF!!Nu vet dom..

Men nog är det lite grekiska för en annan med materialet vad är tx. dymoapparat med olika fonter?
Sen undrar jag över omonterade stämplar, hur funkar det.

Men det man inte kan det får man lämna.
Lycka till med scrappandet, gillar din kreativitet. Själv ska jag böja ståltråd idag.
Kram Ulla-Bella

Elzie sa...

FY! vad avundsjuk jag blir. Så mycket fint. Hade varit så roligt att åka till Götet men känner ingen härifrån som skulle dit - så!
Ville informera dig om att jag har ny adress, om du är intresserad *s*. http://essemia.blogspot.com hittar du mig på nu.
Kram Elzie

Änglahem sa...

Men kära Bodil!? lämnade du något kvar till de andra med?*fniss* så mycket fint som kommer att skapas av allt detta! Spännande...!

Ha en skön tisdag!
Kram/Ulrika

Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Änglahem sa...

Fniss....jag kan tala om att maken klagar imellanåt! " Nu får du lugna ner dig, nu får vi inte plats med mer" *Fniss* då köper jag mer skåp, eller så röjer jag rejält imellanåt! Får nog ta mig ett litet röj snart!*hmmm*
Sen är det i perioder som jag springer på loppis, ibland blir det ofta sen kan det gå månader imellan*sant*. Har du aldrig varit på loppis?*ser ut som ett frågetecken*fniss*

Ha det så gott härliga Bodil!
Kramar
Ulrika

Marja sa...

Kuliga saker du hittade på mässan. Vacker blogg du har!! Hit kommer jag återkomma

//Marja

Laptop mormor sa...

Hej där!! Sökte bilder till min blogg å såg boken om "Barnbarn" Å då hamnade jag här...va kul!!
Vilken fin å mysig blogg du har....=)
Har själv fyra barnbarn å visst är det livet va!!
Jag kommer att återkomma hit.
Ha en bra fredagskväll!!
Hej från Ebbis