torsdag 20 november 2008

Ny albumssida med min dotter Catharina

Jag har gjort ett albumsblad med foton på min dotter Catharina. Här väntar hon sonen Gabriel. Fotona är tagna ca en månad före förlossningen.Material: Vit cardstock från Bazzil, mönstrade papper från Kaiser craft, knappar från Doodlebug och vit punchinella. Rubriken är utstansad med Quickutz alfabet "Diesel". Blommorna är också utstansade.


Materialet kommer från MiMa´s Scrapbooking.


Jag har haft fint besök sedan i måndags. Catharina har varit här med sonen Gabriel 4 månader. Det är så underbart kul. Dom åkte tillbaks till Stockholm idag med tåg. Hoppas det går lika bra på hemresan som hit.


Tack Catharina för några underbara dagar!


Kram på er alla!

10 kommentarer:

Tummelisa sa...

Fint kort som vanligt, vilken gullig mage hon hade.
Kul för Dig med besök förstår jag, ännu mer uppskattat när man inte ses varje dag.
Ha det så gott.
Kram Tummelisa

Anonym sa...

Hej!
Så roligt att ha så kärt besök,de växer ju så fort också det första levnadsåret och ses man inte så ofta så märks det.Jag tycker mina barnbarn blir längre för varje gång vi ses och de är ju i puberteten och då händer det ju också mycket, då får du koppla av nu då och läsa dina inredningstidningar...Kram

Anonym sa...

Åh vad fint!!!!

Ann-Catrin sa...

Oh så fint.. du kan du Bodil.. tänk att få så fina album som minne...ojoj!!

Vilket härligt besök du skrev om!!


Men vilka orkidéer sen... jag har en faktiskt...men dina är ju enastående!!


Ha en fin helg
kram
A-C

Eva Linnea sa...

Oh, det där kommer att vara roligt att ha och titta på om så där ... år och innan också förstås! Jag har gjort ett provisoriskt STORT kort, och ramat in, av den bild jag hade i ett tidigare inlägg på L, D & "Bönan". Kram Eva Linnea

C De-sign sa...

Hej Så kul med besök... och det händer ju så mycket på kort tid när de är så små som Gabriel!!!! Önskar dig en fin start på nya veckan! Kram fr C

Änglahem sa...

Förlåt mig vännen! Skäms något gruvligt här*rodnar*, önskar dygnet hade 48 timmar istället! Hinner inte alls med bloggeriet som jag skulle vilja, men snart hoppas jag finna mer tid, det börjar ordna till sig för mor & far, med lite hjälp utifrån och med färdtjänst. Ska jag väl få liiite mer tid över hoppas jag.

Men vilket underbart album på Chatarina & Gabriel! Så roligt det måste va att ha som minne!

Fy då, har Gabriel åkt ifrån Mormor för denna gång! Men ni ses väl snart igen kan jag tro! det närmar sig ju julen...med stormsteg..*hjääälp"*

Har en utlottning inne hos mig om du är sugen på att delta.

Ha en fin start på nya veckan! Jag ska inte bli borta så länge till nästa gång! TACK för dina superfina, rara och gulliga kommentarer hos mig, det värmer ska du veta!

Kram, Ulrika

Familjen Norén sa...

Hoppas du mår bättre nu och att migränen släppt lite. Ida ville gå in och säga hej då men vi pratade bort det..Tack för denna helgen. Jag har haft det jätte bra i Tylösand.

Karin Krut sa...

Otroligt vad duktig du är på att göra alla möjliga album. Bilderna är riktigt fina på dottern och lilla sonen :)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Eva sa...

Vilken fin LO. Jätte fina på foton på Catharina, jag har inte sett henne på evigheter men jag antar att allt är bra med henne. Jag förstår att du /ni har haft det härligt tillsammans.

Kram Eva